Široký výběr dvouvrstvých a třívrstvých dřevěných podlah, parket, vlysů a masivních prken. Pro dlouhou životnost dřevěné podlahy využijte ošetřovací oleje. Renovací a broušením parket jim navrátíte původní vzhled.

Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Podlahový showroom na Praze 6 a E-SHOP se širokou nabídkou dřevěných podlah od renomovaných výrobců - Magnum, Steirer parkett, Mosaic, Sheoga, Saga. K mání jsou 2-vrstvé, 3-vrstvé či dýhované dřevěné podlahy. Dále klasické parkety, podlahová prkna, laminátové, PVC a vinylové podlahy, podlahy na terasy či sportovní povrchy pro tělocvičny.
Dřevěné podlahy, parkety a masivní prkna od ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o.
Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - koberce - PVC, linolea - parkety

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -běhouny -koberce zátěžové -PVC linoleum -plovoucí podlahy -matrace -garnýže.

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Zabýváme se montáží podlah výhradně z přírodních materiálů, z rostlého dřeva i masivních vícevrstvých podlahovin a přírodního linolea. Montáž, renovace, pokládka, pokládání podlah z dřevěných materiálů: - pokládka dřevěných podlah včetně přípravy podkladů - dubové podlahové palubky, palubkové (prkenné) podlahy - vícevrstvé plovoucí ...

Velký výběr koberců, vinylových a PVC podlah, dřevěných a korkových podlah a marmolea. Nabízíme pokládku a renovaci starých podlah. Jsme přímí dovozci originálních moderních kusových koberců z Indie. Nabízíme originální řemeslné interiérové doplňky. Návrhy interiérů dle FENG SHUI včetně realizace.

Podlahář, podlahářství: -vyrovnání podlah -koberce bytové a zátěžové -plovoucí podlahy laminátové a dřevěné.

Podlahářství Renovace parketových podlah.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy - obalové materiály - ruční nářadí - podlahy - stavební materiál.

Interiérové studio kuchyní, dveří a podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně. Pobočka: -Šumperk 78701, Čsl. armády 40 (areál Jesanu)

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

MM Design Parket: - studio podlah a dveří - kompletní podlahářské práce - kompletní interiérové práce.

Kompletní podlahářské práce Prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěné podlahy - linolea - koberce - renovace dřevěných podlah - renovace palubek.

Podlahářské práce: - pokládka parket, PVC Marmoleum - broušení, lakování parket - pokládka dřevěných a laminátových desek - pokládka plovoucích podlah - prohlídky a rozpočty zdarma. Prodej: - podlahové krytiny.

Prodejní místo obchodní sítě 1FLOOR CENTRUM PODLAH. Velkoobchod, maloobchod: - PVC - přírodní linoleum - parketové vlysy - plovoucí podlahy - masivní dřevěné podlahy - parkety z exotických dřevin - koberce a čistící zóny - podlahové profily a doplňky - čistící prostředky. Vzorková prodejna: Prostějov.

Podlahářství: - plovoucí podlahy, masivní podlahy, PVC, vinyl, korek, marmoleum, renovace podlah, obklady fasád, venkovní terasy, schody, dveře.

Vzorková prodejna: -laminátové, dřevěné podlahy -PVC -marmolea -dveře SAPELI -kování.

Prodej: - dřevo pro stavebnictví - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - lišty a laťovky.

Lakování - parkety Prodej - PVC - koberce - marmolea - linolea Pokládka - PVC - koberce - marmolea - linolea Podlahářské prácepokládka - dřevěné vlisové parketyrenovace a broušení - parkety