Koberce z umělého vlákna, dětské koberce, kusové koberce, koberce z přírodního vlákna, metrové nebo zátěžové koberce – sortiment koberců je široký, a proto se hodí do všech interiérů. Zajišťují tepelnou izolaci, zamezují šíření zvuků a chrání podlahu.

Prodej nábytku, tapet, záclon i závěsů, garnýží, zrcadel, osvětlení a bytových doplňků. Návrhy a realizace interiérů. Servis pro architekty..

Čištění, restaurování, prodej a výkup: - koberce Starožitnosti.

Prodej: -koberce -PVC -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy. Služby: -rozvoz po Praze zdarma -zajištění pokládky všech podlahových krytin našimi odborníky -velký výběr v naší vzorkovně, kde vám s výběrem pomohou naši odborníci..

Podlahářské práce. Prodej, pokládání: - parkety, PVC, koberce, plovoucí podlahy.

Práce: - podlahářské - pokládka koberců.

Dovoz a prodej vlněného textilu z Bulharska: - vlněné deky vyráběné s vysokým podílem ruční práce - koberce - kilimy a chališťata.

Koberce a podlahové krytiny nejvyšší kvality pro váš prostor

Společnost Intertex Gala : přímý dovoz, prodej, velkoobchod - koberce a lepidla z USA a Kanady, vinylové čtverce VCT, bambusová podlaha.

Prodej - bytové a objektové koberce - linolea - PVC - dřevěné, dýhované a laminátové plovoucí podlahy

Buchara, s.r.o. působí na českém trhu již více než 15 let. Po celou dobu své existence se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem ručně vázaných koberců.

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Jsme profesionálním realizátorem Vašich nejsmělejších podlahářských projektů. Zabýváme se prodejem a montáží dřevěných, palubkových a plovoucích podlah. V naší nabídce naleznete: - plovoucí, celomasivní, PVC a vinylové podlahy - koberce - napínané stropy

Hodinový manžel, služby: - zámečnické a údržbářské práce - drobné opravy a údržbu bytů, domků nebo kanceláří - pokládka plovoucích podlah, koberců - zednické a sádrokartonářské práce....a další

Podlahářství, podlahářské práce - pokládání koberců, linolea a PVC - lištování a ostatní doplňkové práce. Prodej a pokládka koberců, PVC, lina.

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej - dětské koberce Velkoobchodní prodej - podlahové krytiny Výroba - dětské koberce Velkoobchodní prodej - izolace Velkoobchodní prodej - stavební materiál.

Prodej, pokládka - koberce - PVC - plovoucí podlahy.

Podlahářské práce - pokládka laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, PVC podlahy i koberce.

Realizace - interiéry montáž nábytku, pokládání podlah Prodej a pokládka - koberce, PVC Výroba a rekonstrukce - dřevěné a plovoucí podlahy Poradenství, zaměření, výkresy, montáž - skříně a šatny na míru.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Dovoz, distribuce, pokládka, montáž: - podlahové krytiny - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - PVC, linolea - koberce