PVC podlahy neboli lina se dělí na bytové a zátěžové. Mezi jejich výhody patří dlouhá životnost, vysoká odolnost, snadná údržba, tlumení zvuku při chůzi a nepřeberné množství různých dekorů, vzorů a barev. Dokáží hravě imitovat parkety, dlažby a podlahy.

Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Rádi byste novou podlahu? Vsaďte na kvalitu a navštivte Podlahové studio Jegla. Zabýváme se prodejem a odbornou pokládkou podlahových krytin nejrůznějších materiálů a vzorů. V našem studiu naleznete široký výběr podlah, které vynikají přírodním vzhledem, vysokou odolností, originalitou a také snadnou údržbou. Rádi Vám pomůžeme s výběrem.
Specialista na podlahy všeho druhu - Podlahové studio Jegla
Podlahy na klíč. Podlahářské (kladečské) práce: -příprava podkladu -pokládání koberců -PVC -marmoleum -kaučuk -lamináty -zdvojená dřevěná podlaha. Dokončovací práce: -sponkování -montáž přechodových a osvětlovacích lišt -soklování schodů -pastování PVC a marmolea.

Prodej a montáž: - laminátové, dřevěné, korkové podlahy - PVC - koberce. Výroba, montáž: - nábytek. Malířské, natěračské práce.

Truhlářství, podlahářství, prodej a pokládání podlahových krytin.

maloobchod - prodej - dřevařské produkty

Uni design Podlahy, dveře, schody: -podlahy -dřevěné podlahy -pvc -linoleum -korkové podlahy -dveře -obložkové zárubně.

Prodej nábytek: -sektorové kuchyně -židle -stoly -rohové lavice -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice -bytové doplňky. Prodej elektro: -lednice -mrazáky -sporáky -pračky -televizory -videa -kazety a pod -lino -koberce. Doprava zdarma.

Prodáváme nábytek, kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, matrace, sektorový nábytek, sedací soupravy, dětské pokoje a nábytek na zakázku od českých výrobců. Dále plovoucí podlahy i s pokládkou, PVC lina a koberce a interiérové dveře. Online prodej nábytku.

Specializovaná prodejna plovoucích podlah. Prodej, montáž, pokládka: -plovoucí podlahy -EMOTION -KAHRS LINNEA (tenká dřevěná podlaha) -HARO, MAGNUM -švédské dřevěné podlahy KAHRS -Marmoleum, Linea, Bauwerk, Tarket - MEISTER, Dr.Schutz, Bona, Uzin, Thomsit, -tmely, silikony -Quick-step, Pergo -veškeré příslušenství -přechodné lišty, ...

Prodej a montáž: - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - korek - PVC - koberce - pokládka parket - půjčovna parketových brusek - dveře - vnitřní i vchodové KASARD, SAPELI, LUX - schodiště - střešní okna. Interiéry na míru. Sídlo firmy: Pod Valy 111 284 01 Kutná Hora

Prodejna podlahových krytin. Čištění koberců, sedaček.

Prodej, realizace: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy PVC a linolea - dveře (Sapeli, Kronodoor) - vestavěné skříně - kuchyně - kuchyňský nábytek - čalouněný nábytek - parapety, dřevěné obklady - schodiště .

Studio plovoucích podlah, dveří a zárubní. Služby: - pokládka podlah - montáž sádrokartónu - dodávka a montáž dveří a zárubní Prodej: - podlahé krytiny - dveře, zárubně - dveřní kování.

Výhradní dovozce dřevěných parket, dřevěné parkety WOHA. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -parkety -plovoucí podlahy, podlaha. Dvouvrstvé dřevěné parkety: -WOHA Duo 4mm, WOHA Duo 6mm, WOHA Duo Maxi. Dřevěná, dřevěné plovoucí podlahy: -Barlinek, WOHA Masivní parkety a prkna, prkno. Laminátové podlahy. Intarzie. Průmyslové ...

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabákové výrobky. Prodej, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plovoucí podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrenové podhledy a lišty -bytové doplňky (bytový textil, záclony).

Prodej: - nábytek - koberce, lino - čalounické práce - nábytek 2. jakosti ze zemí EU - kuchyně.

Prodej a pokládka PVC, koberců, plovoucích, korkových a dřevěných podlah, parket, marmolea, OSB desek, přechodové lišty. Nabídka broušení parket a půjčovna brusů.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Velkoobchod, prodej: - dovoz z Belgie, - plovoucí podlahy, podlaha, - výroba laminátové podlahy, dýhované podlahy. Sídlo: -Třebětice 102 769 01 Holešov

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

- Pronájem nemovitostí - Zprostředkovatelská činnost Hlavní činnost viz firma Toom interier s.r.o. Přerov.

Velkoobchod, maloobchod: -podlahové krytiny -koberce -PVC bytové a objektové -bytový textil. Sídlo: Opava Olomoucká 406/2, 746 01 tel: 553 626 060

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Prodej a realizace - pokládka veškerých podlahových krytin v bytových i komerčních objektech .

Podlahařství. Masivní dubová prkna. Maloobchod, prodej: - podlahové krytiny PVC, koberce, korky, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Kompletní montáž: - podlahové krytiny včetně doplňků. Renovace: - dřevěné podlahy.