ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Kuchyňské a nábytkové studio Výroba, prodej: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny, skříně, psací stoly, komody. Prodej: -kuchyňská dvířka a nábytkové kování -podlahy -dveře.

Služby: -vrtané studny -septiky a jímky -tepelná čerpadla -vodovodní přípojky.

Maloobchod, prodej: -čerpadla -topenářská technika a příslušenství.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -plastové potrubí z polypropylenu SYSTÉM EKOPLASTIK(pro studenou, teplou vodu, pro ústřední i podlahové vytápění) -MT SYSTEM a KG SYSTEM pro vnitřní a vnější kanalizaci -topení RADIK, KORADO -kotle na tuhá paliva a plyn Služby: -rozvoz materiálu po ČR ...

Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek -plastová okna, dveře.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Služby: -zpracování přípravné a projektové dokumentace na venkovní a kabelové rozvody VN** a NN**, transformační stanice VN** a NN** -investorsko-inženýrská činnost -dozor stavby -dodavatelsko-inženýrská činnost -realizace venkovních a kabelových rozvodů VN** a NN**, venkovních a vnitřních trafostanic 22/04 kV, ...

Maloobchod, prodej, montáž: -plovoucí podlahy -laminátové, dřevěné, korkové -příslušenství -lišty, lepidla, stěrky -PVC -tuzemské, zahraniční, různé šířky -koberce -bytové, průmyslové, kusové, běhouny -korky -podlahové, obkladové, přírodní -parkety -pokládka, renovace, broušení, lakování -garnyže -různé délky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické dlažby, obklady -obklady, dlažby českých i zahraničních výrobců za výhodné ceny -nerezové dřezy řecké firmy FRAMKE -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -výrobky firem RAVAK, TEICO, TAB, VAGNERPLAST. Služby: -zajištění pokládky a montáže.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, nátěry -míchání nátěrových hmot -fasádní, interiérové barvy -laky, lazury, autolaky.

Maloobchod, prodej, pokládka: -koberce -podlahové krytiny. Půjčovna: -stroje na čištění koberců.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -střešní krytiny KM BETA, TONDACH, CEMBRIT, BRAMAC -zvukové a tepelné izolace -obklady, dlažby -sádrokartony -fasádní systémy -betonové a pálené tašky -písky, drtě, štěrky -stavební hmoty -uhlí, brikety.

Dodávka a montáž: -interiérových dveří a zárubní -plovoucích podlah -schodišť -půdních schodů -prodej a sklad pouzder pro posuvné dveře -prodej dřevomateriálu palubky, prkna, hranoly.

Výroba, prodej, pokládka, údržba, renovace: -parkety, parketové vlysy. Služby: -obchodně poradenská činnost v oblasti podlah -kontrola podkladních betonů -měření vlhkosti -pořez kulatiny -výroba krovů z dodané suroviny -půjčovna brusek na úpravu parket. Výhradní dovozce laků EUKULA a lepidel KIESEL: -SRN.

Maloobchod, prodej: -paliva -stavebniny -stavební materiál -uhlí. Služby: -stavební práce -stavby na klíč.

Prodej: -zateplovací systémy -profily a desky na sádrokarton -materiál pro zdění -střešní krytiny. Služby. -doprava zakoupeného zboží.

Služby: -elektromontážní práce. Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál.

Pila: -krovy, hranoly, fošny -latě, prkna, plaňky -dřevěné zahrádky. Prodej: -stavební řezivo.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiály -obklady, dlažby -nářadí pro řemeslníky.

Tesařské prácevýroba - pergoly - altány - rumpály - garážová stání Výroba - obklady z překládaných prken Výroba - dřevěné ploty Klempířské práce Pokrývačské prácestavby a rekonstrukce - střechy

Tesařské prácemontáž - dřevodomy Truhlářské práce Dodávka - kuchyně Dodávka - okna - dveře Dodávka - sádrokartony Dodávka - kompletní střechy

Prodej - barvy - laky - tmely - ředidla - lepidla