ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej, montáž: - plastová okna a dveře

Prodej, maloobchod: -stavební materiál DENNERT -stropní systémy -schodiště -komíny

Práce: -zednické -výškové Maloobchod, prodej: -obklady -dlažby -stavební chemie

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - garážová vrata

Truhlářské práce. Výroba - kuchyňské linky - nábytek - postele - schodiště - dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál, maltové směsi -zdící materiál -střešní krytina -hutní materiál -izolační materiál, zateplovací systémy -dlažby, obklady -komínové systémy -okna.

Truhlářství. Výroba, montáž - vestavné skříně - plovoucí podlahy - kuchyňské linky - zakázkový nábytek - schody.

Montáž dveří. Výroba a repase kuchyňských linek. Montáž nábytku.

Středisko Truhlárna. Výroba, prodej: -dřevěné protihlukové stěny -sbíjené vazníky -palubkové obklady -altány, dřevěné domky -řezivo -dřevní odpad. Pilařská výroba. Stavební tesařství.

Dodávka, montáž: - okna, dveře - plastová, dřevěná a hliníková - garážová vrata - zimní zahrady - plastové a hliníkové - rolety - parapety

Velkoobchod, prodej: -materiál pro veřejné osvětlení -lavičky -odpadkové koše -dopravní značky. Projekční činnost: -liniové stavby pro energetiku -veřejné osvětlení -pozemní stavby.

Výroba, e-shop, montáž: - dekorační prvky pro interiéry a fasády

Maloobchod, prodej: -vstupní čistící systémy -rohože -úklidová technika. Služby: -úklidové -deratizační -pohřební.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál, - topenářský materiál - obklady a dlažby - sanitární keramika - vybavení koupelen.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, montáž: -dřevěné podlahy -korkové podlahy -vinylové podlahy -linoleum, marmoleum -koberce -bambusové a průmyslové podlahy

Prodej, montáž, pokládka, renovace, opravy - laminátové podlahy - obkladové stropní a stěnové panely - PVC - vinylové podlahy - koberce - schody a zábradlí - interiérové dveře.

Výroba a prodej stavebního řeziva.

Realizace, údržba: - energetická zařízení Služby: - diagnostika termokamerou Prodej, montáž: - zařízení pro měření a regulaci

Výroba: - bytový a kancelářský nábytek - schodiště - dveře

Prodej: -stavební materiál -nářadí -pracovní pomůcky.

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.