ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Zakázkové truhlářství: - vestavné skříně - pokládka dřevěných podlah - schody - zábradlí - okna špaletová - dveře, zárubně ( vchodové, interiérové, balkónové ) - vrata, výkladce, portály - ploty, pergoly, regály, obklady.

Maloobchod, prodej: - železářství - nářadí - instalatérské potřeby.

Stavební firma Výstavba: - pozemní stavby - inženýrské stavby. Prodej: - stavebniny.

Zakázkové truhlářství: - dřevěné kostky pro děti - okna, dveře.

Prodej: - koberce - bytový textil. -prodej: -dětský textil, papír -půjčovna: -svatební šaty.

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Práce: - truhlářské. Výroba: - nábytek - dveře - okna.

Truhlářství, výroba, prodej: - dřevěná okna, eurookna, dveře - skříně - kuchyně - pergoly.

Maloobchod, prodej: - chladničky, mrazničky - vestavěné spotřebiče - automatické pračky - sporáky, digestoře - myčky nádobí - boilery - svítidla - náhradní díly - elektroinstalační materiál - antény - domácí spotřebiče - železářství.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, eshop: -stavební materiál. -cement, vápno. -sádrokartony. -izolační materiály. -ztracené bednění.

Prodej, oprava: -vodní čerpadla-kalová, oběhová, ponorná -vodárny.

Práce: -malířské -natěračské -dekorativní nástřiky -nátěry střech a fasád -nástřiky van* -zateplování fasád. Velkoobchod: -barvy -izolační a zateplovací systémy.

Maloobchod, prodej: -barvy -laky -natěračské potřeby.

Malířské a fasádní barvy, ochrana dřeva, protipožární nátěry, tónování barev, bazénová a stavební chemie, pomůcky pro řemeslníky.

Prodej: - polyuretanové pěny - tmely - lepidla - chemické kotvy - penetrace a přísady a malty - hydroizolace - ochranné nátěry - barvy a laky - pásky lepící i výstražné - aplikační pomůcky.

Stavební firma. Provádíme: - stavby na klíč - rekonstrukce staveb - výroba stavebních prvků z betonu.

Provádění: - stavební nátěry a nástřiky - zateplování fasád a budov. Opravy a nátěry: - fasády. Práce: - malířské - velkoplošné - výškové - horolezeckou technikou. Maloobchod: - drogerie - fasádní a interiérové barvy.

Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách - barvy, laky. Dokončovací stavební činnosti.

Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou, montáží i servisem: - bazénů - septiků - jímek - všechny tyto výrobky jsou vyrobeny ve vysoké jakosti z polypropylenu.

Velkoobchod, maloobchod a prodej - pracovní pomůcky - rukavice Velkoobchod, maloobchod a prodej - fasádní barvy - příslušenství - malířské barvy JUPOL - barvy na dřevo i kov - výrobky FA.PARAMO - štetce - plátna - přípravky na ochranu dřeva - lepidla - pásky maskovací, univerzální, ...

Dodávka a montáž - garážová vrata Montáž - teplovzdušné vytápění a větrání rodinných domů, bytů, bytových domů - rekuperace Dodávka a montáž - předokenní rolety (LOMAX) Zámečnictví Montáž - vzduchotechnika - větrací systémy

Prodej a montáž - satelitní komponenty a satelitní technika Poradenství - v problematice individuálního příjmu a přechodu na digitální televizní vysílání Dodávka a montáž - elektroakumulační a plynové kotelny Prodej a montáž - regulace SIMENS Instalace - solární systémy Instalace - tepelná čerpadla Montáž - ...

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce - kompletní střechy na klíč (včetně dodávky materiálu) Dodávka - střešní materiál Dodávka a montáž - střešní okna

Prodej - koupelnový nábytek Prodej - keramické obklady a dlažby Prodej - stavební materiál Prodej - hydromasážní vany - sprchové kouty - umyvadla