ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Anhydritové podlahy a montáž sádrokartonu. Zajišťujeme v lokalitě Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Náchod, Mladá Boleslav, Librec a další města Východních Čech.

Velkoobchod: - topenářský materiál - instalatérský materiál - desková otopná tělesa RADIK - článková litinová tělesa KALOR - koupelnová trubková dekorační tělesa - plynové kotle - kotle na tuhá paliva. Výrobci: - KORÁDO Česká Třebová - ŽDB Bohumín.

VEROS Výroba: - elektrické rozvaděče nízkého napětí typizované, atypické. Práce: - elektromontážní. Velkoobchod: - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče, jističe, spínací prvky - svítidla - elektrická topná tělesa - akumulační ohřívače vody. Výroba: - elektrorozvaděče - Trutnov, Spojenecká 249/14 tel.: 499817010.

ČSN EN ISO 9001:2001 Teplovzdušné krby: - výroba, prodej 41 typů krbů s prosklením: - čelním rohovým, ze tří stran, panoramatickým, obloukovým, šípovým, průhledovým - provedení: - litina, ocel-litina, ocel-šamot, ocel-litina-šamot - vlastní konstrukční řešení a výroba krbů včetně výměníků teplé vody - krby, automatické dveře - ...

Prodej, pokládka - obklady - dlažby

Dodávka a montáž podlahových krytin. - PVC - koberce - laminátové plovoucí podlahy - dřevěné plovoucí podlahy - parkety - podlahové palubky - korkové podlahy - přírodní linoleum - vinylové podlahy - OSB desky - samonivelační stěrkové hmoty.

Prodej, dodávka, internetový obchod: - kotle Dakon, Protherm, Thermona, Junkers, Viadrus, Opop, Atmos, Kopřiva - bojlery Dražice, Tatramat, Mora, Quantum - radiátory Radik, Purmo, koupelnové - krby a kamna Karma, Haas + sohn - sporáky, vestavby, topidla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej elektroinstalační materiál: -kabely, vodiče -trubky, žlaby -lišty -hmoždinky -krabice -jističe -proudové chrániče -spínače, vypínače -zásuvky -pojistky -objímky, vidlice -stykače, relé -ovládací hlavice -pojistkové a zásuvkové skříně -rozvaděče -zářivky, svítidla -veřejné ...

Naše firma, sídlící v obci Dolní Branná, mezi městy Jilemnice a Vrchlabí, se zabývá distribucí, maloobchodním a velkoobchodním prodejem autolaků a příslušenství, průmyslových laků, barev a laků na dřevo, a pro Váš byt nebo dům také barev fasádních a vnitřních a materálů k jejich aplikaci. V neposlední řadě se zabýváme prodejem materiálů ...

Truhlářství: - výroba z masivu a lamina. - skříně - stoly - židle - postele. Dodávky dveří, zárubní i celých výloh. Problém není kompletní kuchyňská linka ani rám obrazu.

Provádíme veškeré služby týkající se podlah: Maloobchod, velkoobchod, prodej, odborné poradenství: - zpracování cenových nabídek - bezplatný rozvoz zboží až do domu - obšívání koberců - třásnění koberců - obyčejné a nivelační stěrky - instalaci dřevotřískových a osb. desek - renovace starých podlah - odbornou instalaci ...

Prodej: - tepelná čerpadla - plynové kotle - podlahové vytápění

Provádíme: - stavební a technologické elektroinstalace včetně dodávek rozvaděčů a el. zařízení - rozvody slaboproudu a měření a regulace - venkovní kabelové rozvody a veřejná osvětlení - servisní činnost Vyrábíme : - rozvaděče nn stavební, - technologické a rozvaděče pracovních strojů - zásuvkové, ovládací a svorkovnicové skříně

Dřevostavby, dřevěné domy, chaty, srubové stavby, eurohranoly. Prodej: - impregnace - venkovní dekorativní nátěry REMMERS - barvy - lazury na okna - laky na nábytek - stříkací zařízení Binks a Hubner - ochrana dřeva Katrit - vnitřní parapety.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna - dveře - žaluzie. Plastová okna: - tepelná izolace - zvuková izolace - maximální bezpečnost - dlouhá životnost.

Izolace střech Pokrývačské práce - rekonstrukce střech Montáž - střešní okna VELUX

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - okna - dveře

Natěračské práce Malířské práce Dodávka - sádrokartony

Tesařství, výroba a montáž - krovy - pergoly - altány - ploty Klempířské práce Stavba - střechy na klíč - pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Střechy na klíč, pokrývačské, klempířské práce a opravy střech.Sádrokartony.

Výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pořez kulatiny. Výroba pilařská a impregnace dřeva.

Elektro a plastová výroba Výroba a montáž rozvaděčů pro NN a VN napětí. Výroba septiků, jímek, lapolů a ČOV. Výroba skříní pro zasněžování Výroba skříní a pilířů pro plynofikaci. Výroba různých plastových parapetů, vaniček, krytů, stoupaček, bazénů, rámečků s dvířky. Výroba dálničních hlásek.

Zakázkové truhlářství - okna, dveře - kuchyně - nábytek Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba - nábytek (truhlářské práce) Výroba - okna a dveře (truhlářské práce)

Výroba - pergoly - stání pro auta Truhlářské prácetruhlářská výroba - schody - dvěře - nábytek na zakázku - dětské pokoje - vestavěné skříně - obývací stěny - postele - kuchyně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - stání pro ...