ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Výroba, montáž, dřevovýroba, stolařská výroba, stolařství: - zahradní altány - zahradní nábytek - EURO okna, EURO dveře - parapety - schodiště - ploty.

Výroba: - řeziva-trámy, fošny, desky, zákazková výroba - pila, pilařská výroba - pořez dovezeného materiálu. Impregnace výrobků.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie, drogistické zboží - kosmetické zboží - parfumerie.

Prodej, montáž: -plastová okna z profilů Gealan -plastové dveře -žaluzie -parapety -sítě proti hmyzu -rolety.

Realizace - fotovoltaické systémy - solární systémy pro ohřev vody Dodávka - černé a hnědé uhlí

Pobočka. Maloobchod, prodej: - koberce - metráž, kusové, běhouny - PVC - laminátové podlahy - garnýže - matrace - rošty - postele.

Pila Výroba, prodej: - palivové dříví, dřevo - stavební řezivo. Služby: - težba dřeva - přibližování dřeva.

Prodej obalových materiálů s víceúčelovým využitím. Velkoobchod, maloobchod, poradenství - stavební, průmyslová, bazénová chemie, chemické přípravky. Výroba šperků.

Výroba, prodej: - střešní krytina - klempířské výrobky - trapézové plechy - stěnové kazety - stěnové panely - sendvičové panely - zetové profily - haly ZET - termoizolační desky - ventilační kanály.

Stavební firma, stavební činnost, stavby: -komplexní stavební práce, stavby na klíč -pozemní stavitelství, pozemní stavby -rekonstrukce a modernizace -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování budov -střechy, izolace střech Střediska: -hlavní stavební výroba -pomocná stavební výroba -půjčování, půjčovna ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Výroba a zpracování skla -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Logistické centrum. Prodej: - fasádní barvy - omítky - zateplovací systémy - laky - nátěrové hmoty - plastové dílce pro zpevnění a zatravnění ploch - stavební chemie - plastové šindele.

Montáž - solární kolektory Montáž - podlahové topení Montáž - kotle na tuhá paliva - plynové spotřebiče Výměny otopných těles (včetně přípojek v měďi, železe nebo vícevrstvých trubkách) Montáž - kotle na tuhá paliva Montáž - ohřívače vody Rekonstrukce koupelen Výměna - vodovodní ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené