ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Stolařství. Výroba: -kuchyňské linky -ložnice -dveře -okna -vrata -jídelny -bary.

Prodej, montáž: -plastová okna a plastové dveře firmy SULKO.

Prodej, montáž, servis: - kamna a kotle na kukuřici GREENHEAT používané k vytápění bytů, chat, chalup, rodinných domů, hal, dílen, skladů atd.

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - zahradní nábytek - kancelářský nábytek - dveře - dětské pokoje - ložnice - schodiště - vestavěný nábytek.

Výroba, export, vývoz, prodej: -materiály pro sádrokartonáře -stěrky, pastové tmely -lišty -nářadí pro sádrokartonáře.

Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen či WC: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika. Zednické a obkladačské práce.

OK plast Olomouc Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výklady -kování Maco -výroba na zakázku -ohýbání plastových profilů. Prodej, dodávka, montáž: -střešní okna Velux -garážová vrata sekční.

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace plochých střech. Montáž: -střešní okna Velux.

Prodej: -stavební keramika -obklady a dlažby -stavební chemie -vodovodní baterie -sanitární keramika -koupelnový nábytek -koupelnové doplňky.

Truhlářství Výroba nábytku z masivu: - dveře venkovní i vnitřní včetně zárubní - kuchyně - postele - schody - skříně - stoly - vrata - ruční vyřezávky - nábytek s mysliveckými motivy.

Prodej: - výměníky tepla všech druhů - výměníkové stanice - využití odpadního tepla - vyvíječe páry. Poradenská a konzultační činnost.

Nábytek TIP Maloobchod: -veškerý sortiment -nábytek z masivu -křesla a sedací soupravy z rattanu, mořské trávy a banánu -nábytek z teaku -bytové doplňky -prodejna pro kutily-udělej si sám -koberce metráž i kusové z dovozu.

Pěstitelská pálenice, palírna. Moštárna. Prodej a servis zahradní techniky, Husqvarna, Flymo, Prodej kotlů a bojlerů, ohřívačů vody, plynové, pevná paliva, kombinované Broušení řetězů motorových pil. Autoservis.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla - nářadí.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Prodej: -stavebniny, stavební materiál -zdící materiály -izolační materiály -suché maltové a omítkové směsi -zateplovací systémy -sádrokarton a doplňky -stavební chemie -barvy, laky, nátěrové hmoty -stavební nářadí.

Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Výroba a prodej certifikovaného termoizolačního antikondenzačního nátěru Maxitherm. Vhodný pro snadné a ekonomické zateplení interiérů a fasád budov. Výrazný a dlouhodobý účinek proti plísním na zdivu.

Maloobchod: -vybavení koupelen -obklady, dlažba -přímý odběratel RAKO -vany, hydromasážní vany -sprchové kouty, sanitární keramika -vodovodní baterie -obkladačská lepidla, tmely -koupelnový nábytek -zakončovací lišty.

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla - elektrická topidla - baterie, svítilny - domovní telefony - elektroinstalační materiál. Montáž, revize, opravy: - elektroinstalace - elektro - hromosvody.

Zakázková výroba nábytku, stolařství: -kuchyňské linky včetně montáže a dodávky spotřebičů -dveře -dýhované obložkové zárubně -kancelářský nábytek -skříňě -schody -bytové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.