ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Pobočka společnosti CEMEX. Betonárna - pro zimní období vybavena zařízením pro ohřev záměsové vody. - vybavena zařízením pro předehřev kameniva. - součástí betonárny je i recyklační zařízení pro zpracování zbytkového betonu.

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov. Dodávka a montáž - plastová okna a dveře. Řemesla, služby - podlahářské a truhlářské práce - zámečnické práce - vodo topo.

Prodej, e-shop - stylový nábytek - židle, stoly - ložnice - kuchyně - sedací soupravy - plovoucí podlahy - obklady - dekorace, bytové doplňky.

Výroba, montáž, servis: - plastová okna, dveře - hliníková okna a dveře.

Prodej, oprava, servis: - plynové hořáky - plynové kotle - hořáky LTO - kotle LTO - elektrospotřebiče.

Naše služby: Plastová výroba i na zakázku dle přání klienta. - čistírny odpadních vod pro RD - akumulační nádrže, jímky, septiky, revizní šachty - a kompletní služby spojené s těmito činnostmi.

Tradiční truhlářství Václav Chmelík bylo založeno v roce 1995. Výroba je zaměřena především na dřevěná eurookna typu EURO 68, 78, 92, ale samozřejmostí je i vyhotovení vnitřních a vchodových dveří, případně vrat, schodišť, ale i dalších bytových doplňků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - tepelné izolace - parotěsné, difúzní folie - střešní okna - půdní schody - interiérové barvy Montážní práce: - sádrokartonové konstrukce - kazetové podhledy - hliníkové podhledy - tepelné izolace - střešní okna Provádění bytových a ...

Zabýváme se projekcí, prodejem a instalací klimatizačního, vzduchotechnického zařízení včetně zajišťování servisů a oprav. - vzduchotechnika, rekuperace - klimatizace - tepelná čerpadla - výroba APL potrubí - dezinfekce klimatizačních zařízení

Modely, formy, truhlářství. Výroba: - zápustky a kokily pro gravitační lití - nábytek - schodiště - formy pro automobilový průmysl - slévarenské modely dřevěné, kovové z epoxidových pryskyřic pro ruční a pro strojní formování - slévárenské modely ze dřeva, z epoxyd. pryskyřice a barevných kovů - rotační modely do průměru ...

Prodej: - vybavení koupelen - vany a sprchové kouty - vodovodní baterie - koupelnový nábytek a doplňky. Práce: - topenářské - vodoinstalační - opravy baterií.

Truhlářství, podlahářství

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zateplovací systémy, omítky, hydroizolace - fasádní barvy, ekobarvy(na dřevo, asfalt, betony, ocel) - lazurovací laky na dřevo - doplňkové nářadí pro zpracování prodávaných produktů - kolorování fasádních a vnitřních barev - barvy na střešní krytiny - renovace eternitu.

Opravy a prodej: -automatické pračky -myčky nádobí -sporáky a bojlery

Nabídka: - zastřešení bazénů a vířivých van, široká nabídka typů a možností provedení - zastřešení terasy, zimní zahrady, verandy, výstavní pavilony - zastřešení pro automobily (carhouse).

Specialista na dlažby z přírodního kamene a betonu. Dodávky a montáže - dlažeb z přírodního kamene betonových dlažeb - kamenných obrubníků a krajníků - betonových obrubníků a krajníků - dlažební kostky Rekonstrukce a stavby - dlažeb v historických jádrech měst - přístupových komunikací Obklady - mostních prvků ...

Stavíme a opravujeme rodinné domy, občanské budovy pro obce a města. Budujeme také cesty, instalujeme inženýrské sítě, zateplujeme domy a mnoho dalšího. Pomáháme především obcím získávat dotace na různé projekty. Generální dodavatel staveb.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Prodej - stavebniny Inženýrská činnost - inženýrské sítě Zemní práce

Autodoprava - nákladní - lehká - střední Autodoprava - nákladní - težká Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce Žáruvzdorné vyzdívky pecí a kotlů Úklidové a čistící práce Izolace - zateplování objektů Pronájem, montáž a demontáž - trubkové lešení Odstraňování ...

Výsadba a těžba lesního porostu Dřevovýroba

Tesařské práce střešní konstrukce, zahradní altány Bednění schodišť Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Prodej - řezivo Prodej - palety Prodej - mobilní oplocení do obory

Truhlářské práce - výroba skříní, dveří, oken, schodů, střešních podhledů a dřevěných podlah. Výroba dřevěných výrobků na míru dle vlastních předloh a návrhů: -skříně -dveře -kuchyně -okna -schody -střešní podhledy -dřevěné podlahy. Dřevěné výrobky na míru dle vlastních předloh a návrhů. Cena dohodou.

Velkoobchod, maloobchod: - betonové střešní krytiny (Bramac, Best., KM Beta) - lehké střešní krytiny (Lindab, Cembrit, Onduline, Rannila, CRC, IKO, PREFA, ETERNIT) - pálené střešní krytiny (Tondach) - tepelné izolace (URSA, EURERO, ISOVER, ORSIL). - zastřešení pergol - spojovací, tiskařský materiál - nářadí pro pokrývače, klempíře a ...