ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Informační a poradenský servis: -ochrana proti korozi. Dodavatel nátěrových hmot PPG. Dovozce nátěrových hmot Amercoat.

Truhlářská výroba: -celodřevené schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře z masivu -atypické kuchyně. Práce na CNC strojích. Sídlo firmy: Londýnská 672/20 120 00 Praha 2 Tel:775981047

Obchodní zastoupení - prodej, montáž, servis zplynovacích kotlů ATMOS na dřevo, uhlí a pelety, solární systémy SONNENKRAFT.

Prodej, montáž, servis: -nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení EBERSPACHER. Diagnostika řídících jednotek nezávislých topení EBERSPACHER. Prodej, montáž, servis: -nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravy autoklimatizací osobních a nákladních automobilů.

Výrobky z přírodního kamene. Výroba-žula, mramor, křemen: -parapety, schody -desky na kuchyňské linky -desky na konferenční stolky -desky na jídelní stolky -barové pulty a recepční desky -desky na koupelnové -mozaikové podlahy a obklady. Dodávka: -dlažby a obklady z přírodních materiálů-konglomeráty a aglomeráty ...

Stavební firma: -stavby rodinných domů na klíč -rekonstrukce -zateplování fasád -bytová jádra -sádrokartonové konstrukce -ploty, -obklady, dlažby -registrovaná firma v programu Zelená Úsporám.

Zajištujeme veškeré služby pro vaše střechy v Plzeňském a Středočeském kraji. Stavební práce: -kompletní střechy -pokrývačské práce -zednické práce -klempířské práce -opravy, rekonstrukce staveb -střešní okna.

Výroba, prodej, montáž: -kompenzační rozváděče -kompenzační regulátory -optoizolačních relé -automatizace -montáž a dodávka zařízení VN a NN.

Stavebniny. Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře GEALAN 8000 -garážová vrata na dálkové ovládání, branky -asfaltové pásy VEDAG -PVC okapy MARLEY -kanalizační PVC trubky -střešní šindele(Kanada, USA, Německo) -stálé množstevní slevy.

Obchodní činnost. Maloobchod, prodej: -palivové dřevo -řezivo -kulatiny.

Automaty - provoz, servis. Opravy plynových spotřebičů (kotle).

Truhlářství, dřevovýroba. Výroba: -stavebně truhlářské výrobky z masivního dřeva a lepené třívrstvé lamely -okna -dveře -schodiště -kopie historických oken a dveří.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

EXPORT - IMPORT : -stavební hmoty (bílý portlandský cement, odformovací oleje, přísady do betonu atd.) -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové ...

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Řešení izolačních technologií dle individuálních potřeb. Výroba dílů z umělé hmoty: -izolátory -průchodky -epoxydová pryskyřice -indikátory napětí -certifikát ISO 9001:2000.

Dodávka, montáž: -markýzy, žaluzie, rolety -shrnovací dveře a stěny -garážová vrata -těsnění oken -plovoucí podlahy -plastová okna a dveře.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Maloobchod, prodej: -nábytek plastový, zahradní -koberce, lina -bytový textil -podlahové krytiny -svítidla -bytové doplňky.

Výroba, montáž, servis: -dřevěná eurookna -balkonové dveře -vchodové dveře -atypické i obloukové tvary -konzultace, zaměření, kalkulace zdarma.

E - shop - krbová kamna E - shop - železářství - domácí potřeby - vodovodní baterie - nářadí - zahradnické potřeby - krbová kamna Prodej - domácí potřeby Prodej - nářadí Železářství Prodej - vodovodní baterie Prodej - zahradnické potřeby

Zateplovací systémy Pronájem - lešení Dodávka - obklady - dlažby Sádrokartonové konstrukce

Prodej - fasádní barvy Prodej - kotle - radiátory Prodej - koupelnový nábytek Prodej - zateplovací systémy Výkopové práce Zednické práce Prodejní sklad - sanitamaloobchod - kompletní kanalizační a vodoinstalační materiál Vodoinstalatérské práce