ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Montáž a prodej: -sádrokarton -kazetové podhledy -tepelné a zvukové izolace -střešní okna. Práce: -půdní vestavby na klíč. Služby: -autorizovaný stavební dozor.

Prodej materiálu: -instalační -vodoinstalační -topenářský -doplňky. Práce: -stavební -topenářské -vodoinstalace.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Naše firma sídlící v Čerčanech nedaleko Benešova, je na českém trhu od začátku 90tých let. Její činnost je zaměřena dvěma směry, a to na produkci truhlářského i stavebního řeziva a výrobu plastových oken. Jsme rodinná firma, proto klademe důraz na kvalitu a individuální přístup k zákazníkům. Naše činnost: - výroba - prodej a montáž ...

Internetový prodej: -široký sortiment interiérových dveří a zárubní značek Sapeli, Masonite, Stylus a dalších předních výrobců interiérových dveří.

e-shop, velkoobchod, maloobchod elektroinstalační materiál, osvětlení, svítidla, jističe, vypínače, zásuvky, žárovky, zdroje světla, ventilátory, vytápění, kabely, vodiče, spotřebiče...

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Dodávka, montáž: -dveře a zárubně WIPPRO -vchodové dveře WIPPRO, VETOS -dveře a zárubně SAPELI -mobilní posuvné stěny PARTHOS -půdní schody WIPPRO -samostatné a obkládané schody SWN* -dřevěná, plastová a hliníková okna -dřevěné parketové a plovoucí podlahy. Provozovna: -Praha, Bubenská 20 tel./fax 220874988.

Vyroba, dodávky: -jímky -přečerpávací šachty včetně vybavení -bazény -bazénová technologie Stavební práce, zemní práce, kontejnerová přeprava materiálů.

Výrobce střešních světlíků. Dodáváme střešní světlíky kopulové, pásové, zařízení pro odvod tepla a kouře, denní a požární odvětrání ve stavebnictví a atypická prosklení. Montáž a servis střešních světlíků

Specialista na dlažby, obklady Rako, Paradyž, Opoczno a chemii Ceresit. Dodání po celé ČR.

Nabízíme specializovaný prodej barev-laků, zateplovacích systémů a sádrokartonů. Je zde tónovací centrum ve všech prodejnách - možnost výběru z 35 000 odstínů. Půjčovna podlahových brusek. Prodej podlah, OSB desek a palubek.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: -podlahové krytiny DLM*, GERFLOR -sportovní povrchy.

Prodej: -instalatérské potřeby -elektromateriál. Půjčovna: -nářadí Bosch.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -zateplovací systémy -dveře, zárubně -sádrokartony -venkovní dlažby.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -rekonstrukce objektů -půdní vestavby -zateplování staveb -demolice. Dřevoprodej.

Stavební práce. Prodej: -stavební materiál. Silniční nákladní doprava.

Výroba, prodej, montáž: -atypický nábytek -eurookna -dveře -opravy čalouněných prvků -ozdobné zábradlí -kování.

Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Prodej: -topenářský a instalační materiál.

Těžba a dodávka dřeva. Prodej palivového dřeva, jehličnaté i listnaté, štípané délkově upravené. Výkup kulatiny a surových kmenů, prodej sazenic, prodej řeziva.

Výroba a prodej cementových výrobků: - zámková dlažba - skruže zámkové - kanalizační prvky - obrubníky, žlabovky, desky - ostatní betonové výrobky. Nabídka: - výroba a prodej betonových výrobků - výroba a prodej kanalizačních prvků - prodej betonových směsí, cena dle poměru vstupů 1450, - až 1870, - Kč/m3 bez DPH - doprava a ...

Stavebniny: -komínové systémy -cihly,tvárnice -tepelné izolace -střešní okna -dřevěná okna,dveře -plastová okna. Stavební práce: -rodinné domky na klíč -zateplování fasád -rekonstrukce -zemní a zahradní práce.