ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Prodej - drogerie Výroba - obalová technika Prodej - tašky Prodej - elektro Prodej - bílá technika Prodej - kancelářské potřeby pásky, lepidla, psací potřeby Prodej - kancelářský nábytek Výroba - tiskoviny, letáky

Prodej - plastové obaly - mikroteny - plexisklo

Prodej : - obklady - dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vany - vodovodní baterie - koupelnový nábytek Realizujeme koupelny na klíč.

Úsporné technologie, 44% dosažitelná úspora elektřiny, 25% úspora garantovaná smluvně u topení a ohřevu vody s technologií NaMi, to je energeticky úsporná technologie. Pomocí ERZ dosahujeme snížení nákladů na vytápění a ohřev vody o 25 - 46%. Základní výrobní řada NAMI je vhodná k zapojení na řadu elektrokotlů a ohřívačů vody využívaných převážně ...

Montáž a prodej: - izolace - stavba - chladírna - mrazírna - plastové nádrže - opláštění budov - akustické a minerální podhledy. Sádrokartonářské práce. Poradenství. Pneuservis.

Nábytek, dřevěné interiérové a venkovní dveře Nabízím služby zakázkového truhlářství. Na zakázku pro vás vyrobím venkovní i interiérové dřevěné dveře, schodiště a kuchyně i veškerý nábytek z dřevěných i umělých materiálů.

Jsme profesionální podlaháři s mnohaletými zkušenostmi s pokládáním podlah všech druhů. Zajistíme pro vás kvalitní materiály podlah a kompletní pokládku a servis podlah. Nechte odborné práce na profesionálech.

Stavebniny. Prodej, maloobchod: -sádrokarton -střešní krytina -zdicí materiál -sanitární technika -obklady.

Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: -asfaltované izolační materiály (lepenka, i proti radonu) -lehké izolační pásy -pásy natavitelné z oxidovaných asfaltů -izolační pásy z modifikovaných asfaltů a pásy pro speciální použití (SBS*, APP*, IPA*) -asfaltové šindele (SINDELIT R, polyelast, bituplast, elastolep, bitumat ...

Zakázková výroba dveří z masivu - Athena - dveře - okna - nábytek - kuchyně

Velkoobchod, prodej. - deskové materiály - kuchyňské desky - dřevotřísky, překližky - kuchyňská dvířka - plovoucí podlahy - nábytkové kování.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Truhlářství. Výroba a montáž: -nábytek -žaluzie -dveře bytové a vchodové.

zakázková výroba eurooken, eurodveří, kuchyní, schodišť, vnitřních dveří

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Truhlářství, výroba, e-shop: - dveře - kuchyňské linky - nábytek - zárubně, obložky - kování

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Výroba a zpracování sklolaminátů: - laminátové kryty - sklolaminátové konstrukce se sendvičovou strukturou - sklolaminátové technické domky - nástavby na motorová vozidla Výroba forem pro vakuovou injektáž.

Výroba střešních bodových světlíků: -akrylátové (PMMA) -polykarbonátové (PC) -pevné -otevíratelné: -šroubem -elektricky -čidlem. Střešní bodový světlík pro odvod tepla a kouře (RWA-FK plastics 140).