ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Velkoobchod: - dřevo, - stavební materiál.

Montáž: - voda - topení - plyn. Rozvody vnitřní a vnější kanalizace Montáž a servis kotlů Atmos, Benekov a Rojek.

Truhlárna - levné palubky. Výroba a prodej: -obkladové a podlahové palubky tel.: 325583428 -zahradní a nářaďové domky -rakve tel.: 325583335. Řezivo. Sídlo firmy: Kozinova 57/2 10200 Praha 10 tel.: 271 750 557.

Výroba plastových výrobků pro stavebnictví.

Skladové prostory. Pronájem průmyslových ploch. Obchod a prodej: -sanita -sociální zařízení -vany -umyvadla -bojlery -baterie -WC.

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Dodávka, servis a montáž: -vzduchotechnika -vytápění -tepelná čerpadla.

Truhlářství: - zakázková výroba: - dveře - eurookna - dveře interiérové, vchodové, obložkové - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - dřevěné podlahy.

Odborná renovační dílna: -renovace interiérových dveří německou technologií -potahování dveří plasty bez lepidla.

Prodej: -stavební a hutní materiál -železářské a průmyslové zboží -nářadí -jízdní kola -nábytek -kuchyňské potřeby -sklo -porcelán -drogerie -barvy a laky -hračky -kancelářské potřeby -kotle ÚT** -zahradnické potřeby -hnojiva -postřiky.

Prodej: -střešní okna -stavební systémy -izolační materiál -suché maltové směsi.

Dovoz a prodej exotického dřeva. Prodej nábytku z exotického dřeva (cedr, palisandr, ovangol).

Truhlářství, sklenářství, tesařství: Výroba: -eurookna -špaletová a zdvojená okna -vchodové dveře -interiérové dveře -drobný nábytek z laminace a masivu -dřevěná kuchyňská dvířka -dřevěná schodiště.

Truhlářské práce. Výroba: -oken, okna, dveří, dveře -obložkové zárubně -nábytek

Výroba, prodej: -dřevěné obklady. -dřevěné lišty.

Pila. Dřevovýroba. Výroba, prodej: - stavební dřevo - truhlářské dřevo - palety, podlážky, bednící dílce - surové přířezy - špalíková dlažba. Internetový obchod, e-shop: - parkety - palivové dřevo. Provozovna v Zámostí: - Zámostí 51, Rožďalovice - tel./fax: 325 593 701.

Zakázkové truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství, truhlářské práce: Zakázková výroba: -nábytek, dveře, schodiště a bytové doplňky

Výroba: -atypická okna, dveře -lišty na obložení stěn a stropů -dřevěné stupně na kovovou konstrukci schodišť.