ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Truhlářské práce Realizujeme zakázky dle požadavků našich zákazníků.

Internetový obchod, e-shop: - doplňky Mondeo: - koupelnové doplňky - dveřní kliky - okenní kliky.

Prodej: - železářství - domácí potřeby.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - elektronika - svítidla - měřící technika - nářadí - baterie - kabely - satelitní technika.

Dodávka, prodej: -vodárenské a plynárenské armatury

Výroba - bazénové lemy a dlažby imitující přírodní kámen.

Montáž, opravy, revize: -plynové kotle

Výroba a prodej stavebního řeziva - palivové dřevo, brikety - střešní latě.

E-shop, prodej, montáž: - kvalitní elektronika - HDTV satelitní komplety - přijímače, ozvučení Pioneer a Bose - ventilátory, vzduchotechnika, svítidla a led žárovky.

Práce: -obkladačské -dlaždičské

Činnost: - pokládka stropních panelů SPIROLL a PARTEK - montáž prefabrikovaných schodišť - stavba sloupových systémů a průvlaků

Dodávka, montáž: - skleněné stěny a dveře

Serivs po celé ČR - automatické uhelné kotle pro rodinné domy, chaty, chalupy a penziony, průmyslové, bytové domy. Výroba - automatické uhelné kotle pro rodinné domy, chaty, chalupy a penziony, průmyslové, bytové domy.

Výroba, prodej, montáž: - automatické kotle EKOEFEKT.

Dodávka, montáž - solární systémy - tepelná čerpadla. Řemesla, služby, revize - plynoinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalační práce - vodo topo plyn.

Práce: - zámečnické - svářečské - potrubářské

Prodej: - stavebniny - hutní materiál - obklady a dlažba.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - lakýrnické - montáž střešních oken všech druhů

Výroba, prodej, oprava, servis: - PB hořáky - ventily - hadice - armatury - součásti technologických linek kde je potřeba ohřevu

Velkoobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - sanitární keramika - vybavení koupelen Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské