ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.

FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Výroba, prodej: - dveře masiv vnitřní, venkovní - dveře a zárubně SAPELI - vestavné skříně - okna EURO od firmy TTK - schody a zábradlí /dřevěné, nerez/ - kuchyňské linky včetně 3D návrhu - plovoucí podlahy Egger, Magnum - nábytek na míru - podbití domů, dřevěné ploty - veškeré truhlářské práce Možnost splátkového ...

Výroba: -interiérů, exteriérů na zakázku. Frézování: -okenní a dveřní silikonové těsnění. Nábytkářská výroba: -obývací pokoje -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -studentské a dětské pokoje -dřevěné okna -zárubně -dveře -dveře vchodové i interiérové -na zahradu lavice, altány, pergoly.

Velkobchod: -telekomunikační, elektroinstalační a zemnící materiál -výprodejový portál vyprodej.biz -půjčovna strojů a nářadí Chotěboř, Havlíčkův Brod -rekreační středisko Geofond Chotěboř. Telekomunikační materiál sklad II., půjčovna nářadí: Sokolohradská 8, Chotěboř, tel: 602222336. Půjčovna nářadí HB: Beckovského 2045, Havlíčkův ...

Výroba: -elektrické rozvaděče -měděné lampy -elektrické pece pro vytvarovací rámy.

Ing. Vít Novotný je vedoucí pobočky s elektromateriálem.

Jaroslav Kunc se zaměřuje na montáž exteriérových a interiérových palubek, protipožárních konstrukcí a bezpečnostních příček.

Leoš Vašek se zaměřuje na prodej ručního, elektrického a motorového nářadí, žebříků, spojovacího materiálu, skleníků a zahrádkářských pomůcek.

YEFISOL s.r.o. se zaměřuje na výrobu potrubních izolačních pouzder.

Prodej: - barvy - laky - ředidla - potřeby pro malíře

Výroba, maloobchodní i velkoobchodní prodej: Řezivo Palubky Materiály pro truhláře Terasy, podlahy Stavební tesařské kování, nábytkové i spojovací kování Lepidla, tmely. Provádíme olepování hran, formování, impregnace dřeva.

Martin Rychlý se zaměřuje na dodávku hydroizolačních materiálů.

Metal Pipa, s.r.o. se zaměřuje na prodej nářadí, výkup kovošrotu, provozuje čerpací stanice, bazar a prodává jablka.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Michal Prokop se zaměřuje na prodej okapových systémů a lehkých střešních krytin.

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

Jan Pazour se zaměřuje na servis, opravy a revize plynových kotlů.

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...