ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Maloobchod, prodej: -velké spotřebiče -malé spotřebiče -televizory -audio, video, DVD -mobilní telefony -svítidla -elektroinstalační materiál -el. nářadí a ruční -spojovací materiál Zdarma dovoz zakoupeného zboží s možností zapojení v bytě.

Maloobchod, prodej: -železářské nářadí -spotřební zboží -realitní činnost

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče pro domácnost -bílá technika -audio, video -bojlery elektrické i kombinované -shop HALENS -nábytek -koberce -PVC.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně a šatny -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -předsíňové sestavy. Služby: -pokládka plovoucích podlah -obložení schodů -montáž zárubní a dveří -renovace dveří.

Výroba: -slévárna zinku Odlitky: -klíče -panty -strojní součásti -dekorační předměty.

Dodávka, montáž: -dlažby a obklady z přírodního i umělého kamene -obklady schodišťových stupňů, fasád interiérů -obklady krbů a parapetů -kuchyňské a koupelnové desky pro dřezy a umyvadla -chemie na kámen od firmy BELLÍNZONI. Služby: -lití, přebrušování a údržba terasa -přebrušování žulových dlažeb na místě -renovace ...

Služby: -zakázkové truhlářství -materiál masiv Návrh, výroba, montáž, prodej: -kuchyně na míru -eurookna a okna podle návrhu -vchodové i vnitřní dveře, zárubně -schody -obložení stropů -venkovní prvky -ploty, vrata.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -domácí potřeby.

Prodejna sítí EURONICS. Prodej: -značková elektronika LOEWE, YAMAHA, PANASONIC -elektrospotřebiče pro domácnost -nádobí značky TEFAL -osvětlovací tělesa -elektroinstalační materiál -náhradní díly na elektrické sporáky a automatické pračky -vysavače DYSON. Služby: -opravy, záruční a pozáruční servis -splátkový prodej ...

Výroba, prodej: -elektrorozvaděče -kovovýroba oceloplechových komponentů -dvířka HUP, skříně OCEP.

Prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie -markýzy -shrnovací dveře -zateplování fasád -polstrování dveří.

Prodej, montáž: -sádrokartony RIGIPS -jednostranné obklady -podlahy -podhledy -příčky jedno a oboustranné -obklady šikmých ploch -střešní krytiny a střechy na klíč -vnitřní tepelné a akustické izolace -minerální podhledy -vnitřní nátěrové hmoty -půdní vestavby -střešní okna -bytová jádra.

Zakázková truhlářská výroba, montáž a prodej: -masivní dřevo -atypické výrobky -výklady, portály, vchodová vrata, dveře -střešní okna SOLÁRA -zasklení -standardní dvojsklo -nadstandardně sklem POLAR k=1, 5 Wm-2K-1 -střešní okna tvaru a barev dle přání zákazníka -vhodné pro historické a památkové budovy ...

Velkoobchod, maloobchod: -úplný sortiment elektro pro domácnost -pračky -mrazáky -sporáky -myčky nádobí -elektronika -drobné kuchyňské přístroje -svítidla -elektroinstalační materiál. Služby: -vlastní parkoviště -rozvoz zboží zdarma -zapojení na místě -odvoz starých spotřebičů.

Výroba - plastové trubky a flexibilní hadice

Vodoinstalatérství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Výroba cementového zboží a umělého kamene

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost

Prodej, velkoobchod, maloobchod - tepelná izolace - možnost dodávky Prodej, velkoobchod, maloobchod - stavební materiál - možnost dodávky Prodej, velkoobchod, maloobchod - střešní krytiny - možnost dodávky Prodej, velkoobchod, maloobchod - hutní materiál - možnost dodávky

Prodej spojovacího a kotevního materiálu.