ALFA-OMEGA technology s.r.o.
START Zelený s.r.o.
OXO plus s r.o.
PLATON, spol. s r.o.

Profila Trade s.r.o. Ostrava
Společnost Profila Trade s.r.o.v Ostravě dodává veškerý materiál pro obklady a dlažby - lišty, dilatace, profily, podlahové a obkladové techniky Schönox, profily a systémy Schlüter, tmely, nářadí, podlahové topení Bekotec-Therm, ukončovací profily, žlaby a odtoky pro balkony, terasy a sprchy, podlahové konstrukce, drenážní systémy, schodové hrany, ...
Profila Trade s.r.o. Ostrava
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje velkoobchodní i maloobchodní prodej podlah, podlahovin a rohoží. Vybírat můžete z velkého sortimentu průmyslových, čistících, sprchových i zatravňovacích rohoží, gumových, plastových podlah, čističů obuvi, protiskluzové ochrany a dalších produktů, uvedených na eshopu. Rohože zhotovíme i na míru dle Vašich potřeb.
FLOMAT s.r.o. - Specialista na prodej podlah, podlahovin a rohoží
AD Engineering s.r.o.
Stavebniny Haken nabízí ve své prodejně v Libáni a na e-shopu vše, co potřebujete pro Vaši stavbu. Od cihel, betonu a izolací po střechy, řezivo a spojky. Nabízejí také nářadí, železářství, zahradní potřeby, vodoinstalace, barvy, laky a mnoho dalšího. Společnost nabízí také zednické práce, zemní a výkopové práce.
AD Engineering s.r.o.
Sádrokartony - napínané stropy, podhledy, stěny, velkoplošné obrazy. Stavby pergol - zastřešené, volné, .

Výroba, dodávky, prodej, atypické na zakázku: -plastové bazény, bazénů, fóliové bazény -bazénové příslušenství a technologie: -filtrace, čerpadla, bazénové vysavače, chemické přípravky na úpravu bazénové vody -protiproudy, bazénové reflektory -solární ohřev, zastřešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -svítidla -výbojky -zapalovače -zářivky, žárovky.

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Truhlářství a podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu a přípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Prodej spojovacího materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dveří výrobců Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Výroba, dodávky, prodej: -bazénů včetně technologie -víceúčelové nádrže, jímky, septiky.

Obkladač. Montáž, pokládka: - obklady, dlažby.

Značkový prodej: -CHKZ Chlumčany -ZKZ* Horní Bříza -JIKA Bechyně. Velkoobchod, maloobchod: -dlažba a obklady keramické -keramika sanitární -vany klasické a rohové -armatury vodovodní -tmely lepící a spárovací. Dovoz přímý: -italské obkladové materiály. Zajištění, realizace: -kompletní vybavení pro hotely, banky a ...

Dřevařská výroba, prodej: - buková spárovka-cinkovaná. Použití: - na schodové stupně - obklady, obložení v interiéru - nábytkářský průmysl..

Práce: -kamenosochařské, kamenosochařství: -pomníky, náhrobky, krby, obklady -zhotovení nápisů, zlacení a stříbření nápisů.

Internetový prodej dlažeb, obkladů a mozaiky. Dlažby, obklady

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -VF technika, konektory, antény -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče a příslušenství.

Velkoobchod, prodej: - fasádní profily - sádrové prvky - dekorační lišty.

Prodej hydroizolační fólie: - střechy, - spodní stavby, - plavecké bazény, - zahradní jezírka, - pro pitnou vodu. doplňkové prvky: - geotextilie, - poplastovaný plech, - kotvící prvky, - parotěsné a drenážní fólie.

Výroba plastových výrobků: - sanační klíny - mrazuvzdorné terče pod dlažbu - injektážní pakry - podložky pro dřevostavby - technické výlisky.

Regionální stavebniny. Prodej štěrků, písků a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 tun. Stavební materiál, ztracené bednění, studniční skruže, beton, izolace, SDK, cement, lepidla, stavební chemie, nářadí, a další. Provádíme zemní a výkopové práce, terénní úpravy, svahování i nakládku materiálů pásovým minibagrem.

Výroba, montáž, výměna: - plastová okna - garážová vrata - interiérové dveře - obloužkové zárubně - podlahy Zámečnické práce, zámečnictví. Zateplení rodinných domů. Rekonstrukce rodinných domů a bytů. Oplocení objektů.

ŽPSV s.r.o.: -betonové výrobky pro stavebnictví se zaměřením pro stavebnictví železniční, silniční a pozemní.

Stavební firma. Rekonstrukce domů, bytů. Zateplení fasád. Zámkové dlažby, ploty, okrasné zídky a jiné zednické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - průmyslové i domovní spínače a zásuvky - modulové přístroje, proudové chrániče - motorové spouštěče - zemnící materiál - svítidla - světelné zdroje - baterie.

Velkooobchod, distribuce, maloobchod, prodej: -plastové potrubí, trubky, tvarovky -armatury vodárenské -litinové tvarovky -poklopy a mříže -šachty a septiky -kanalizační, odvodňovací systémy -zámková dlažba

Prodej, dodávka, montáže, instalace: -plastová okna a plastové dveře FenStar z 4 - 6-ti komorových profilů -garážová vrata Trido -dřevěná eurookna HON -hliníková okna a dveře.

Dodáváme: - plechové střešní krytiny včetně prosvětlovacích pásů - trapézové plechy - spojovací materiál

Výroba - mříže - krbové nářadí - kovové interiérové doplňky - nábytkové kování Kovovýroba - oplocení Kovářské práce