Sanitární výrobky, jako jsou umyvadla, bidety, WC mísy, pisoáry, sprchové vaničky a vany jsou nezbytné na každé toaletě či v koupelně. Sanitární výrobky jsou vyrobeny z odolné keramiky, připravené na odbornou montáž a připojení na vodoinstalaci.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -koupelny: -vybavení -vany -umyvadla -obklady -doplňky.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Nerezová výroba: -nerezové odtokové kanálky pro sprchy -nerezová výroba -zámečnické výrobky -obrábění kovů CNC. Leštění, broušení nerezi.

Společnost Vodník Promat s.r.o. se sídlem v Zábřehu se specializuje na vrtání, čištění a opravy studní, vrty na vodu, hledání pramenů spodní vody a na prodej čerpadel, vodo-instalačního materiálu, sanitární a zdravotní keramiky.

Firma Ivo Filip provádí veškeré práce v oboru voda, topení a plyn, včetně revize plynoinstalací. Dále provozujeme prodejnu se širokým sortimentem instalatérského materiálu, sanitární keramiky i krbových kamen. Najdete nás v Litovli na ulici Nasobůrská. Maloobchodní prodejna, prodej: - vodoinstalační materiál - domácí vodárny, čerpadla - ...

Prodej: - obklady - dlažby - sanitární technika - vybavení koupelen - koupelnový nábytek.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitární keramika - sprchové kouty a boxy - koupelnový nábytek - koupelnové obklady. Stavební práce: - kompletní realizace koupelen.

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

Koupelnové studio, prodej obkladů a dlažeb jak do interiéru tak exteriéru. Grafické návrhy, technické i designové poradenství. Výhradní zastoupení značek v regionu: Obklady a dlažby (Itálie, Španělsko) Sanitární keramika, baterie

Práce: - montáže teras (dřevo, WPC) - pokládka podlah (dřevo, vinyl, PVC) - výroba pergol, altánů, plotů ze dřeva - dřevěné obklady fasád - renovace dřevěných podlah - dodávka, montáž finské sauny.

ELEKTROMONTÁŽNÍ PRÁCE - Opravujeme a provádíme údržbu elektrické instalace - Elektromontážní práce v rodinných domcích, v panelákových domech a v průmyslových objektech - Práce provádí kvalifikovaný elektrikář, který vlastní platné osvědčení

Společnost PRO-DOMA provozuje v Mohelnici stavebniny, kde nakoupíte vše potřebné pro Vaši stavbu. Zákazníci zde najdou stavební, zdící materiál, střešní krytiny, tepelné izolace, vybavení koupelen a potřeby pro řemeslníky všeho druhu. Kvalifikovaný a ochotný personál Vám pomůže s výběrem stavebního materiálu a poskytne odborné poradenství při ...

Společnost PRO-DOMA provozuje síť prodejen stavebnin po celé ČR - konkrétně prodejna Olomouc je zaměřena na střešní krytiny, střešní materiály. Vyberete si u nás z uceleného sortimentu pro střechy - střešních krytin, klempířských prvků, produktů pro izolace střechy i příslušenství od předních výrobců a dodavatelů tohoto sortimentu. Poskytujeme ...

Prodejnu stavebnin PRO-DOMA, která má svou prodejní síť po celé ČR, naleznete také v Držovicích v regionu Prostějov. Řadíme se mezi české distributory stavebního materiálu. V našem velkoobchodě naleznete stavební, zdící materiály, stavební chemii, střešní krytiny i stavební keramiku a vybavení do koupelny. Díky našemu profesionálnímu ...

Prodejna stavebnin PRO-DOMA Olomouc slouží zákazníkům z okolí. Mezi hlavní prodávaný sortiment zde patří stavební a zdící materiál, izolační a vodo-topo materiály, sádrokartony, minerální podhledy a různé potřeby a nářadí pro řemeslníky. V sortimentu máme i zahrádkářské potřeby. Naši zákazníci mohou využít věrnostní program a čerpat slevy na ...

Prodej, maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -betonové výrobky -kanalizační a vodovodní systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotní keramika -materiály zdící, spojovací, porobeton -omítky, maltové směsi -plotové dílce -sádrokartony, stavební chemie -sypký materiál, stropy -tepelné izolace.

Technicko-obchodní společnost: - čerpadla a armatury - náhradní díly - kompresory, dmychadla, ventilátory - vodokružné vývěvy a kompresory - ponorná míchadla - hutní materiál - sanitární technika.

Prodej, eshop: - koupelnový nábytek - vany - vanové zástěny - sprchové kouty - sifony - kopelnové doplňky - vodovodní baterie.

Koupelnové studio: - 3D návrhy koupelen - technické i designové poradenství - realizace koupelen. Prodej: - sanitární zboží - koupelnový nábytek - obklady a dlažby.

SELM MORAVA s.r.o. Šternberk Velkoobchod: - voda, topení, plyn - sanitární keramika Jika, Ideál Standart - vany - plechové, plastové Kaldewei, Teiko Wagnerplast - sprchové kouty, izolace potrubí - plastové rozvody - radiátory Radik, Litina, ŽDB - vodovodní, termostatické baterie - fitinky černé, pozink mosaz - odpadové ...

Maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - vodoměry - umyvadla, klozety, vany - vodovodní baterie pákové i standardní - fitinky, ventily - plastové, polyetylenové potrubí .

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.

Prodej, e-shop: - kuchyňské spotřebiče - kotle - topení - umyvadla - vany - WC.