Ve stavebnictví je možné vybírat z mnoha typů kování. Okenní a dveřní kliky, panty, kotvící patky a botky, ventilační mřížky, dveřní zavírače, úhelníky, rohovníky či třmeny. Tyto součásti najdou uplatnění při montáži statických i dynamických prvků stavby.

Dodávka, prodej - barvy, nátěrové hmoty, míchání barev - nábytkové kování. Výroba nábytku.

Výroba, dodavatel: - díly (výlisky) pro automobilový a elektrotechnický průmysl. Výroba, prodej: - bezpečnostní kování - dveřní kování - okenní kování - stavební kování - speciální kování - montážní sady kování.

Velkoobchod, prodej: - stavební kování - sklo a skleněné konstrukce pro interiéry a pláště budov.

Společnost Interwand.CZ se sídlem v Praze se specializuje na sklo, skleněné příčky, prosklené příčky s žaluzií, skleněné dveře v hliníkovém rámu, příčky rámové a bezrámové, mobilní příčky. Současně také nabízíme instalaci luxferů do hliníkových rámů pomocí silikonu. V rámci naší stavební činnosti se specializujeme na úpravu interiérů a ...

Výroba, velkoobchodní prodej: -celoobvodové kování ROTO + příslušenství

KNK CZ - Váš spolehliý dodavatel nábytkového kování. V naší nabídce najdete úchytky, knopky, kolečka, kluzáky, panty, závěsy, postelová kování, pojezdy, plnovýsuvy, stolové nohy a nábytkové nožky, věšáky, rustikální kování a mnoho dalšího kování potřebného pro výrobu a rekonstrukci nábytku.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: -truhlářské materiály -laminátové desky -dřevotřísky, laťovky -překližky, sololak -nábytkové a stavební kování -obklady.

Velkoobchod, maloobchod: - materiály pro truhláře - lamino desky, dtd desky surové - OSB desky, palubky, překližky - MDF desky, sololit, sololak - pracovní desky, dřezy, úchytky - nábytkové hrany, plastové profily - nábytkové a stavební kování - lepidla, spojovací materiál - brusivo.

R.T. kování a. s. se zaměřuje na systémy stavebního kování německé společnosti Roto Frank a nabízí také doplňky pro výrobu a montáž oken a dveří.

Vyrábí: - kliky - dveřní a okenní kování pod značkou M&T. Výrobní program obsahuje: - bezpečnostní kliky - kompletní sortiment klik pro okna a dveře - kliky s povrchem titan pro venkovní i vnitřní dveře - kování se zárukou 3 - 15 let.

Prodej, internetový obchod, eshop kliky-metal.cz: - kvalitní celokovové kliky - interiérové i vchodové - dveřní koule - brankové kování - přídavné kulaté či hranaté rozety - cylindrické vložky - lodní okna - kování na skleněné dveře.

Velkoobchod kování pro celoskleněné konstrukce Prodej kování pro sprchové kouty, zástěny, skleněné stěny, mobilní příčky, dveřní kování, posuvné systémy, skleněná zábradlí, stříšky apod.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej Potřeby pro truhláře, řemeslníky, kutily Otevírací doba: po-pá 7:00-17:00, so 8:00-12:00 - stavební a nábytkové kování - spojovací materiál, upevňovací materiál - závěsy nábytkové, okenní, dveřní - kliky dveřní, bezpečnostní - zámky nábytkové, okenní, dveřní, ...

Řezání a hranování dřevotřísky přesně na míru - laminované dřevotřískové desky: - kompletní posuvné dveře pro vestavěné skříně, vodící kolejnice, štětiny a další vybavení pro vlastnoruční výrobu vestavěné skříně.

Kovomat - železářství. Prodej spojovacího materiálu: - vruty, šrouby, hřebíky, hmoždinky - vrtáky, těsnění - dveřní zámky a kování - nářadí - poštovní schránky - nářadí pro řemeslníky a zahrádkáře - dřezy - elektrody.

Společnost ROVEL, spol. s r.o. se na své pobočce v OC Zlaté Jablko ve Zlíně specializuje především na výrobu klíčů a autoklíčů. Vyrobíme všechny typy běžných klíčů - cylindrické klíče, dozické a tvarové klíče, schránkové klíče, barevné klíče, nábytkové klíče, vratové klíče aj. Jsme vybaveni technologií na výrobu všech druhů klíčů. Výroba klíčů ...

Společnost ROVEL, spol. s r.o. se svou maloprodejnou ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří. Na počkání Vám také vyrobíme a nakopírujeme všechny běžné typy klíčů. V oblasti zabezpečovací techniky pro Vás máme nejrůznější trezory, od nábytkových a skříňových trezorů, přes trezorové dveře, až ...

Výroba a prodej tesařského kování, drobného spojovacího materiálu, kotevních a upevňovacích prvků.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: -nábytková dvířka všeho druhu -kování a vše potřebné k výrobě nábytku

Český výrobce s více jak stoletou tradicí Sériová i zakázková výroba od moderních pantů až po historické repliky. - Závěsy k zadlabání a zašroubování stavební a nábytkové, závěsy okenní, dveřní, vratové, tyčové, kloubové, atypické, nábytkové kování - ozdobné návleky na panty oken a dveří - mechanické zábrany pro okna a dveře - řada ...

Výroba, montáž: -mříže. Maloobchod, prodej, montáž: -bezpečnostní zámky, kování. Nouzové otevírání bytů. Kovovýroba.

Maloobchod, velkoobchod, E-shop: -veškeré železářské zboží. Stavební kování ROSTEX, HOBES, BRANO, DORMA, FAB, KOMAS, HOLAR. Poštovní schránky do sestav, k zabudování, nejpoužívanější tipy. Dobré ceny, nejlevněji v ČR. Nábytkové kování, drátěný program, úchytky do kuchyně, nábytkové úchytky, veškeré kování pro truhláře. Spojovací ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - nábytkového a stavebního kování - drátěný program - dřezy, baterie - osvětlovací rampy - soklové lišty - příborníky - bytové doplňky - odpadkové koše - kuchyňské doplňky - tmely, silikony, lepidla, montážní pěny - obalový materiál - lepící pásky - kliky - parapety.

Vše pro truhláře Vám dodá společnost DŘEVOART CZ s. r. o. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete plošný materiál jako jsou LTD laminované desky, DTD desky dýhované, surové, MDF desky surové, palubky a dále pak stavební kování, kování, krytky, kluzáky, plastové profily, kolíkové tyče, suky, lodičky, papírové a dýhované hrany, vruty a šrouby, ...

Dovoz, import, distribuce, internetový obchod, eshop, prodej: - kování pro posuvné dveře a nábytkové kování firmy TERNO SCORREVOLI. - nábytkové komponenty - zejména pro kuchyňský nábytek: - osvětlovací technika pro interiéry a vestavěný nábytek: - vestavná nábytková svítidla neměcké firmy ELEKTRA, italské firmy L&S a ...