Ve stavebnictví je možné vybírat z mnoha typů kování. Okenní a dveřní kliky, panty, kotvící patky a botky, ventilační mřížky, dveřní zavírače, úhelníky, rohovníky či třmeny. Tyto součásti najdou uplatnění při montáži statických i dynamických prvků stavby.

Velkoobchod, prodej: -připevňovací a uzavírací technika -uzávěry (rychlouzávěry), závěsy, madla -cylindrické zámky -výsuvy (teleskopické) -nýtovací matky a šrouby, lisovací matky AVK* -nýtovací systémy (nářadí a stroje) -příslušenství kabelů, vývodky, průchodky, záslepky -plastové rychloupínače, samolepící nárazníky.

Výroba, prodej: -stavební kování -dveřní madla. - dveřní koule a knoflíky

Výroba, prodej: -atypický nábytek za použití laminovaných dřevotřískových desek značek Kronospan a EGGER -kování pro posuvné dveře, ploché sklo značky Lacobel a skleněné výplně firem Matelac, Matelux a Lacomat -prodej doplňky k vestavěným skříním. -kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny, dětské pokoje.

přerušení: od: 18.1.2008 Technické služby. Opravy, údržba veřejného osvětlení. Práce s vysokozdvižná plošina. Prodej zámečnické výrobky: -zámky, zámek -klíče, autoklíče -kování -vložky.