Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Maloobchod, prodej: -materiál na výrobu nábytku -dřevotříska, MDF, laťovka, překlížka, kování, truhlářské řezivo, dřevo masivní i sušené, spárovky -materiál pro stavebnictví -dveře, parapety, plovoucí podlahy, OSB desky, palubky, parapety, cementotřískové desky, stavební řezivo -pracovní desky kuchyňské, dřezy kuchyňské, ...

Výroba, exportní balení: -speciální dřevěné obaly - bedny -technické obaly, palety -přepravní podlahy. Prodej: -deskové materiály - překližky, OSB desky, dřevotřísky, laťovky, stavební řezivo, lepené hranoly...

Pilařská výroba: -stavební, truhlářské a hoblované řezivo -borovice, smrk, buk, dub -prkna, fošny, trámy -paletové přířezy, střešní latě -krovy včetně montáže -katr, rozmítací pila -pořez vlastní kulatiny -prodej pilin a palivového odpadu -dřevěné brikety -nákup kulatiny včetně těžby -po domluvě možnost dopravy. Služby: ...

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře.

Prodej: -potřeby pro kutily -domácí potřeby -zahradnické potřeby.by -vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Zpracování dřeva. Pořez: - kulatina na pásové pile. Výroba, prodej: - truhlářské, tesařské dřevo a řezivo.

Pila: -zpracování dřeva -prodej řeziva -sušení řeziva. Provozovna: -Jistebnice 119

Výroba - řezivo - dřevěné paletypořez kulatiny - impregnace řeziva Výroba - dřevěné palety

Velkoobchod: - překližky - konstrukční desky - střešní latě - palubky - plotovky.

Truhlářská výroba: -dřevěné schody a zábradlí -kuchyňské linky -vestavěné skříně -venkovní a vnitřní dveře, vrata -velkovýroba malých soustružených součástek ze dřeva. Prodej: -uměle a přírodně vysušené řezivo.

Služby: -zpracování dřeva(pila). Prodej: -dřevo.

Doprava: - nákladní vnitrostátní - do 12t. Dřevovýroba: -stavební a truhlářské dřevo.

Prodej dřeva: -stavební a truhlářské -sušené dřevo -krovy -palubky -podlahovky. Působnost celá ČR.

Stavební činnost: -dřevostavby -stavební tesařství -střešní konstrukce -dodávky a montáž střešních vazníků -pilařská výroba -zemní práce, demolice -kanalizace, vodovody -chodníky, pokládka zámkových dlažeb Prodej: -stavební řezivo-střešní latě.. -lehké dřevěné haly, chaty, zahradní domky, prodejní stánky. Půjčovna lešení.

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Obchodní činnost: -výkup a prodej surového dřeva (smrk, borovice) -prodej stavebního a truhlářského řeziva. Pilařská výroba: -prodej paliva a pilin.

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Výroba, prodej: -dubové podlahy -stavební a truhlářské řezivo -tesařské práce -montáž sítí proti holubům.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Maloobchod, prodej: -borové palubky -podlahovky, plotovky, lišty. Služby: -pila -zpracování dřeva -broušení kotoučových a katrových pil*, hoblovacích a sekacích nožů.

Maloobchod, prodej: -laminodesky -překližky -laťovky, lišty -dřevěná okna, dveře. Zakázková výroba: -krovy -trámy 15 m -latě -prkna -doprava na staveniště.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.