Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavebniny -stavební materiál -zdící materiály -střešní krytiny -maltové a betonové směsi -zateplení, izolace -betonové bednící dílce -zahradní architektura -nářadí a produkty Caparol -sádrovláknité desky FERMACELL.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -truhlářské sušené listnaté řezivo (buk, dub, jasan, javor) -americké a exotické dřeviny.

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Výroba dřeva: -prkna -fošny -hranoly -řezivo -krovy -latě -lišty. Prodej: -palivové dříví (pořez ve mzdě).

Výroba: -transportbeton -hutný a lehký beton -prefabrikáty včetně montáže -řezivo -tesařské konstrukce -výstuže do monolitických betonů. Stavby: -stavby na klíč -hrubé stavby.

Prodej stavebnin, velkoobchod, maloobchod: -kompletní stavební materiál -zdící materiály -zatravňovací tvárnice -palisády, teraso, pórobetonové výrobky, překlady -sádrokarton, zámková dlažba, betonové výrobky, sádrokarton, folie -střešní krytiny, komíny, střešní okna, plastová okna. -zahradní architektura, stavební ...

Prodej dveří, skříní a trezorů Nabízíme: - dveře interiérové i bezpečnostní. - zámky a závory - bezpečnostní kliky - řetězy - pokladny - trezory a skříně na zbraně - interiérové dveřní obložky - policový systém ELEMENT.

Výroba a montáž: - vázané krovy včetně vazníkových střech.