Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Dřevovýroba: - řezivo, přířezy - dřevěné polotovary pro výrobu nábytku a hraček - nábytek - palivové brikety. Prodej: - sušené řezivo. Pila: - zpracování kulatiny. Prodej hutního materiálu.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Výroba: - řezivo max.délka 12 m - dřevěné krovy - půdní vestavby - pergoly. Práce: - tesařské - pořez kulatiny max.průměr 65 cm na katru RP 65.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Velkoobchod, maloobchod, import: -velkoplošné materiály -nábytkové kování Hettich -laky Ilva, Remmers. Sortiment: -překližky, OSB desky, sololit, MDF desky, dřevotřískové desky, postelové lamely, profi-hobby, řezivo.

Dřevovýroba: - palety - nábytkové hranolky. Prodej, sušení: - řezivo. Prořezávání korun stromů.

Velkoobchod: - dřevo - stavební materiál - nátěrové hmoty.

Prodej: - dřevo pro stavebnictví - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - lišty a laťovky.

Pila. Prodej, pořez: - dřevo - řezivo.

Prodej: - stavebniny - stavební materiál.

Prodej: - trámy - fošny - latě - kulatiny.

Stavební firma. Práce: -stavební -stavby na klíč -instalatérské -tesařské -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby i zámkové) -vodoinstalatérské (instalace-voda) -lešenářství (lešení) -zámečnické veškeré svařování, svářečské práce Firma je schopna zajistit opravu zalomených zámků, zalomené zámky. Prodej: -stavebniny, stavební ...