Při stavbách střech, krovů či celých konstrukcí se uplatňuje stavební řezivo. V tomto sortimentu najdete impregnované i neupravené latě, desky, fošny, trámy, prkna, hranoly a to především z jehličnatých stromů, jako je smrk, jedle a borovice či modřín.

Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Pila Lubná u Kroměříže se zaměřuje na dřevovýrobu - vyrábí a prodává stavební řezivo, na zakázku. Dle požadavků dodá trámy, prkna, desky nebo hranoly. Řezivo je nařezané, avšak neohoblované a bez dalších úprav. Stavební hranoly na stavbu hlavních a nosných stavebních konstrukcí nebo krovu. Stavební fošny pro pomocné nosné konstrukce např. u ...
Pila LUBNÁ - výroba a prodej stavebního řeziva
Prodej: -komplexní dodávky stavebních materiálů -betonářská ocel -betonářské sítě

komplexní pilařská výroba, pořez kulatiny, prodej řeziva, výroba stavebního a průmyslového řeziva.

Internetový prodej stavebního materiálu. Nabízíme parobrzdy, pojistné hydroizolace, spojovací materiál, difúzní folie, difúzky, parotěsky, parotěsy, fólie, lepidla, lepící pásky. Nabízíme značku Siga, Klima (Clima).

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -typové a atypické -svařence -zámečnické prvky -mříže, ploty i ozdobné, brány, vrata -svařování v ochranné atmosféře. Práce: -soustružnické, frézařské -vrtařské -stříhání plechů -dělení materiálu na pásové pile. Povrchové úpravy pro vlastní výrobky: -lak, komaxit, tryskání a zinkování, žárové ...

Prodej: -MVDr.Kinský -ul.Bezručova 4 -surové dřevo -řezivo telefon 566623604 -dřevařské stavební výrobky telefon 566623604. Prodej, opravy, servis: -motorové pily telefon 566628861 -křovinořezy -postřikovače -zahradní program. Služby spojené s těžbou dřeva. Prodej: -zemědělské výrobky -skot -prasata -obilí.