EXTERIER BETON, s.r.o.

Dlažby, obklady, ploty, dekorace, schody, stavební konstrukce, zdi anebo základy pro objekty či další technické prvky mohou být vyrobeny z betonu. Výrobky z betonu nabízí nulovou potřebu údržby, dlouhou životnost, zajímavý vzhled a také příznivé ceny.

Výroba, prodej: - výrobky zahradní architektury - betonové výrobky - ploty, krby, květníky, odpadkové koše, atypické desky, obrubníky, dlažba - umělý kámen.

Velkoobchod, prodej, výroba: - stavební materiál - betonové poklopy, kanalizační šachty - ploty - meliorační šachtice - betonová dlažba - obrubníky a dílce pro stavby komunikací.

VÝROBA, PRODEJ: -DLAŽBA -DÍLCE PRO STAVBY KOMUNIKACÍ A TERÉNNÍ ÚPRAVY -DÍLCE PRO BETA NÁDRŽE A ŠACHTY -BETA nádrže -DÍLCE PRO BYTOVOU A OBČANSKOU VÝSTAVBU -PRVKY PRO MĚSTSKOU A ZAHRADNÍ ARCHITEKTURU -BETA blok -BETA sloup -ZÁVODY -PRODEJNY.

Stavební činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - obklady, dlažby - rekonstrukce koupelny, soc. zařízení. Práce: - zednické - výkopové. Kovovýroba, montáž: - světlíky, konstrukce, brány, schodiště - zámečnické práce Výroba, prodej: - betonové prefabrikáty (ploty, zídky, obklady). Autodoprava, nákladní doprava: ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Potrubní a pozemní doprava (vyjma ...