Pořiďte si dřevěná vjezdová či garážová vrata, nebo dřevěný plot. Pro stavbu plotu jsou potřeba plotové plaňky, plotové rýgle, plotové sloupky, kování na uchycení sloupků, kování pro uchycení plotových polí, panty, zámky a kliky.

přerušení: od: 31.8.2011. Truhlářství. Specializací truhlářství je zakázková výroba: -nábytek, nábytku -dveře a vrata -pergoly -kuchyňské linky -schodiště -další truhlářské výrobky Vyrábíme jak z masivu, tak i z ostatních materiálů (lamino, dýhovačky, MDF atd.) používaných pro truhlářskou výrobu.

Dřevovýroba, truhlářství, stolařství: -okna, dveře (i atypická) -vestavěné skříně -schody, schodiště -obklady -ostatní výrobky ze dřeva.

Dodávka, montáž, oprava, servis: -garážová vrata: -sekční kazetová stropní -sekční lamelová stropní -sekční boční -výklopná -sekční vrata průmyslová -pohony pro všechny druhy vrat -průmyslové i privátní brány: -otočné -posuvné -posuvné nesené -automatické pohony bran -automatické závory: -elektromechanické ...

zánik poslední živnosti: 21.6.2012 Výroba, prodej, distribuce, dodávka, velkoobchod, maloobchod: -montáž pletivo, pletiva -realizace a montáž plotů, oplocení, drátěný program, zahradnické potřeby. Ploty a pletiva-pletivo poplastované, pozinkované, napínací a vazací dráty pro stavebnictví, drátky pro květinářství sportovní pletivo PVC, ...