CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - software - hardware - vybavení kanceláří.

Vývoj, výroba strojů a zařízení: -homogenizační e předdispergační technika -dispergační technika -plnící technika.

Zástupce Boschert-Gizelis pro ČR a SR: -hydraulické nůžky na plech -ohraňovací lisy -řezání plasmou Vývoz strojírenské produkce do Ruska

Zámečnictví, nástrojářství - výroba nerezových šroubovacích spon.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej, výroba a vývoj: - bezmotorová i motorová rogala, výroba, opravy, repase - závěsné kluzáky, výroba, kompletní servis a technické prohlídky - rogala prodej - náhradní díly pro závěsné kluzáky výroba - kompozitové díly na zakázku, poradenství v oblasti závěsného létání. Škola létání: - létání na závěsném kluzáku rogalo ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Služby: - poradenství - školení prodejních dovedností - lektor. Komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Školení první pomoci a další.

Kovovýroba, kovoobrábění. Sériová výroba: -přesné kovové součásti vyráběné na CNC obráběcích strojích a CNC obráběcích centrech.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Kovovýroba - kompletní výroba od jednoduchých dílů až po komplikované součástky. CNC obrábění 3D dílů s vysokou kvalitou a přesností. Čtyř-osé obrábění. Dřevovýroba. Obrábění dřeva i plastů.

Činnost: - služby v oblasti BOZP - požární prevence - ekologie - školení

Zámečnické práce. Vyrábíme na zakázku výrobky z nerez oceli. Nejčastější činnosti pro tyto menší zámečnické práce jsou svařování, ohýbání plechů (až do délky 3 150 mm a šířky 6 mm) nebo stříhání plechů. Strojní výroba.

Prodej, oprava, servis, e-shop: - armatury - komponenty pro potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl - technologické celky - čerpadla

Školení, revize: -vysokozdvižné vozíky -manipulační technika -jeřábnické průkazy -vazačské průkazy -VZV.

Dovozce: - bytové doplňky, - dárkové předmět z Asie. Provoz českého e-shopu s širokou nabídkou produktů v kategoriích hračky pro děti, hobby, dům a zahrada, bytové doplňky, trampolíny a další.

Odsávací zařízení Potrubní systémy Filtrační jednotky Odprašovací zařízení Ventilátory Kovovýroba Práškové lakování

Zámečnictví - výroba a montáž plotových dílců a vrat včetně dřevěných výplní, drobné zámečnické a soustružnické práce, výroba klíčů. Prodej: - vodou ředitelné barvy - emaily - luxoly - ředidla - malířské barvy - potřeby pro malíře - levné stáčené saponáty.

MOTOBEL. Prodej, servis, opravy, seřízení: -jízdní kola, Dema, Acstar, Amulet, Leader Fox, Superior, 4ever, náhradní díly, řetězy, lišty -skutry, skútry, skůtry, mopedy, elektrokola elektrokolo MPKORADO 125, KORADO 50, VIA, SOLANA, RAPTOR -motorová pila, motorové pily, křovinořezy, vyžínače, sekačky, kultivátory, postřikovače, rosiče, ...

Prodejna s průmyslovým zboží.

Dodavatelem komplexních výcvikových řešení pro ozbrojené síly, bezpečnostní síly a složky krizového řízení. Vývoj, dodávka, servis: - produkty pro výcvik pozemních a vzdušných sil - výcvikové systémy - simulátory pro výcvik bezpečnostních složek včetně příslušníků a štábů "Integrovaného záchranného systému"(IZS) Tvorba terénních ...

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.