CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - komunální technika - zahradní technika - náhradní díly. Servis: tel.: 777 400 942, 724 020 602 Prodej ND: - 777 400 932

Autorizovaný prodej a servis CANON. Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky: -kopírovací stroje z leasingů, výstav -prodej spotřebního materiálu.

Činnost - povrchové úpravy dílců - strojní výroba dílců.

Prodej, servis - elektronika, elektrotechnika a výpočetní technika - opravy PC sestav - aquabary, výdejníky vody. Telekomunikační služby.

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Prode, e-shop, služby: - káva - čaj - kávovary - školení a semináře pro baristy - poradenská služba při výběru kávovaru a kávy

Práce, řemeslo: - zámečník - zámečnictví

Výstavba, dodávka, servis: - bioplynové stanice

Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, stroje - náhradní díly

Služby - správa počítačových sítí - servery a virtualizace - servis výpočetní techniky. Provozovna - adresa: nám. Bratří Čapků 1244/6, 370 07 České Budějovice.

Oprava, servis: - ledničky - mrazničky - absorpční chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace Prodej, montáž, oprava, servis: - chladící zařízení - tepelná čerpadla - klimatizace

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Prodej, oprava, servis: - obráběcí stroje - obráběcí stroje pro soustružení, frézování, kování, vrtání, frézování a broušení zubů a rovněž obrábění plechu, řezání laserem a plazmou, ohýbání, ohraňování a zakružování plechů

Vývoj, výroba, distribuce: - extremní elektronická zařízení převážně pro výzkumné účely - modulární elektronická stavebnice MLAB.

Činnost: - broušení přesných vřetenových dílů a vlastních vřeten - opravy vřeten - servis obráběcích strojů

Výroba, e-shop, oprava, servis: - zdravotní pomůcky, potřeby - zdravotnická technika - rehabilitační potřeby, pomůcky

Nákup, prodej, servis, revize, technické kontroly: - vysokozdvižné vozíky (VZV).

Práce, řemeslo: - umělecké kovářství - výroba kovaných řezbářských dlát a nožů

Strojírna, výroba: - dřevařské technologie, stroje (manipulační a třídící technika, pilnice, reduktory kořenových náběhů...) - lisy pro výrobu okenních hranolů, spárovky.

Zámečnictví, výstavba, výroba: - pergoly, přístřešky z kovu a dřeva. - montáží polykarbonátu na pergoly, přístřešky

Kovovýroba: - průmyslové radiální ventilátory.

Prodej: - nové, použité průmyslové šicí stroje.

Stavební firma: -dopravní stavby -inženýřské stavby -inženýrské sítě -dlaždičské a obkladačské práce -zámečnické práce -prodej a osazování kamenných prvků.