CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Výroba, prodej, e-shop: - závodní lodě - mořské a jezerní kajaky - kanoe

Výroba, prodej, oprava, servis: - hydraulické válce

Půjčovna, pronájem: - rafty - kánoe - kajak - příslušenství

Služby: - letecké práce v zemědělství, lesním hospodářství a ochraně životního prostředí - hašení lesních požárů Oprava, servis: - letadla

Výroba, prodej: -měřící technika -regulační technika -topné patrony a tělesa -polovodičové a výkonové spínací členy -čidla teploty.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Prodej: -nádoby, kontejnery, popelnice na komunální odpad -olejové hospodářství -separovaný odpad -vařiče, grily, zahradní a bytová topidla.

Obchodní činnost ve strojírenství. Prodej: -stroje na zpracování a manipulace se dřevem-kulatinou -podavače, dopravníky, sušící bubny, třídiče. Projekce: -strojírenská.

Měření radonu na pozemcích a měření radonu v objektech. Stanovení radonového indexu pozemku. Radonová poradna. Vyhledávání geopatogenních zón v bytech. Geofyzikální průzkum aletecké snímkování.

Projekce, - měření a regulace (MaR). Služby: - tvorba software pro průmyslové automaty (PLC). Výroba: - jednoúčelové stroje.

Výroba a montáž montovaných ocelových hal. Výroba ocelových konstrukcí. Montáž a dodávka opláštění hal.

Služby - zpracování průkazů energetické náročnosti budov - inspekce nemovitostí.

Prodej, servis, revize - hasící přístroje - požární vodovody.

Telekomunikace - prodej, e-shop - testry a vyhledávací zařízení - měřící přístroje - optické zásuvky, boxy. Zbraně a střeliva - prodej, e-shop tel. 387 319 348 email: zbrane@subrt.cz Kněžskodvorská 2558 370 04 České Budějovice

E-shop - zahradní nábytek - zahradnícké nářadí - zahradní technika a doplňky.

Návrh, dodávka, montáž, servis - tepelná čerpadla IVT.

Návrh, instalace, servis energetických zařízení - tepelná čerpadla - fotovoltaické elektrárny.

Služby - požární bezpečnost staveb - vypracování požárně bezpečnostního řešení stavby - stavební projekty.

Dodávka elektroniky pro ekologii - řídící systémy pro čistírny odpadních vod - meteorologické stanice - sledování povrchových vod - monitorování životního prostředí.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Dovoz, import, prodej: - veškeré typy olejů a maziva značek Total, Lotos Oil, Orlen: - auto a moto oleje - specializace na obráběcí a průmyslové kapaliny . Zhotovení: - mazací plány na Vaše stroje. Technické poradenství. Ekologická likvidace použitých olejů ZDARMA.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění