CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnické práce: -schody -mříže -balkony -grily -pojezdové brány Montáž, demontáž: -ocelové konstrukce. Výroba, oprava, servis, montáž: -ploty

Půjčovna, pronájem: - stroje na čištění koberců a čalouněného nábytku

Prodej, maloobchod, e-shop: -autodíly -oleje -střešní nosiče -autopotahy

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čerpadla - čerpací technika.

Zabezpečovací systémy Security Systems - služby k ochraně majetku a osob

Výroba: -montážní linky a stanice -portálové zakladače a paletizátory -prací stroje -dopravníky -speciální jednoúčelové stroje

Výroba, montáž, prodej, servis: -hliníkové horizontální meziokenní a předokenní žaluzie -vertikální textilní žaluzie -látkové rolety -hliníkové rolety -dřevěné rolety -okenní folie bezpečnostní, solární, termo

VÝROBA, MONTÁŽ: - manipulační a skladová technika - ocelové konstrukce - dálkově ovládané elektrické pojezdové brány a vratová technika PRÁCE: - MIG/TIG svařování - řezání pásovou pilou - bodové svařování - ohýbání a stříhání plechů - závitování - frézování, soustružení - vrtání VELKOOBCHOD: Hutní materiál: - plechy: - ...

Zabýváme se prodejem a hlavně servisem zahradní a dílenské techniky. Nový E-SHOP kde nabízíme veškerý sortiment za skvělé ceny! Nabízíme našim zákazníkům širokou škálu služeb. Jednou z našich špičkových služeb je SERVIS ON-LINE, rozvoz nových traktorů po celé ČR zdarma. Pro registrované zákazníky speciální bonus.

prodej: -výpočetní, telekomunikační a kopírovací technika.

Cl - dent Distribuce: - dentálního materiálu - přístrojů pro zubní ordinace a laboratoře Kompletní dodávky: - čistících, úklidových, dezinfekčních prostředků a pomůcek.

Pila. Výroba: - typické i atypické palety - dřevěné bedny a obaly - zakládací klíny - vypínací hranoly - stavební řezivo - prkna, latě, hranoly, fošny, trámy. Pořez kulatiny na pásové pile. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - kancelářské potřeby: - bloky a záznamní knihy - etikety - papíry - tiskopisy - třídění a archivace - školní potřeby - kancelářská technika - obalový materiál - drogerie - hygiena, úklid.

Výroba, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - klece, voliéry, přepravky na zakázku - pro psy, kočky, ptáky. Máte možnost výběru z různých velikostí klecí, přepravek a voliér pro jiná drobná zvířata.

Kartonážní výroba - mikrovlna, lepenky vlnité vícevrstvé: - víkové obaly se saténovou výstelkou či bez - klopové krabice - půlklopové krabice + víko - krabice skládačky - vlnitý papír - archy vlnité lepenky. Potisk sítotiskem. Velkoobchod, prodej: - vlnitá lepenka - role - vlnitý papír dvouvrstvý - palety EUR - nové, ...

Pštrosí farma. Chov pštrosů na maso a vejce. Ubytování v soukromí - rodinný apartmán pro pět osob. Vybavení - kuchyňská linka, WC a sprcha, ložnice se třemi lůžky a palandou. Výroba: - atypické obaly - přířezy z folií. Prodej, servis, opravy: - polské automatické kotle DOMINO firmy Lukáš Mocek se zárukou 5 let - umožňují ...

Výroba, výkup, nákup, prodej: - nové i použité dřevěné palety, europalety - světlé, tmavé, Düsseldorf, BIGBAG, CP-1, CP-3, CP-9 - atypické palety. Dřevosklad. Prodej: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - palivové dřevo.

Renovace, výroba, oprava, servis: - kardanové hřídele vozidel (kardany): - osobní (všechny) - nákladní LIAZ, KAROSA, TATRA i jiné - čepy (svislé), poloosy, hřídele - diferenciály, převodovky KAROSA Nové spojovací hřídele (všechny typy pohonů 200-63000 Nm). Složitá kovovýroba, výroba: - svařence (ocelové konstrukce) - ...

Výroba: - sudy pro vinaře - vybavení provozoven - stoly a židle barové, jídelní, kavárenské - zahradní nábytek - stoly, židle - stojany, regály - nádrže na vodu - květináče, dekorace - dekorační sudy.

Tvorba webových aplikací na míru, e-shopy, klasické internetové stránky, SEO optimalizace, sestavování a servis PC, zajištění připojení k internetu a jeho nastavení, nastavení serverů, poradenství, správa PC pro nevidomé.

Výroba z plastu: Výroba: -plastové: -jímky. -bazény. -nádrže. Zajišťujeme dopravu, montáž: -bazénů. -bazénové technologie.

Výroba, prodej: - řídicí systémy, řídících systémů - jednoúčelové stroje, jednoúčelových strojů.

Práce s PC-instalace programů, instalace nových komponentů a jejich oživení, diagnostika závad, poradenská činnost. Zámečnické práce, drobné opravy všeho druhu. Malování interiérů, pokládka plovoucích podlah, Kompletní dodávky průmyslových podlah, jejich opravy a rekonstrukce. Montáž sádrokartonů. V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte ...

Zasklívání lodžií: -rámové systémy ALUPLUS, THERMALUX -bezrámové systémy OPTIMI-KVADRO. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství. Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.

Zasklívání lodžií: -rámové i bezrámové originál systémy. Výměna: -paneláková zábradlí. Prodej: -polykarbonátové desky včetně spojovacího příslušenství Montáže. -polykarbonátové systémy -pergoly a zimní zahrady. Zámečnické práce.