CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Prodej: - kancelářská technika - faxy, kopírky, tiskárny, popisovače - inkousty, tonery, papír, pásky - šicí stroje.

Prodej, E-shop: - elektrické ruční nářadí - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - ruční nářadí - zahradnické a zednické nářadí - montážní technika - kotvící technika - spojovací materiál - brusný materiál, brusivo - lepidla, tmely.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - nábytek - bytové dopňky - kancelářský nábytek - obývací stěny.

Řemesla: -truhlářství Výroba: -veškerý nábytek na míru -interiérové dveře -okna -interiérové schody

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazničky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - kuchyňské spotřebiče - notebooky - tiskárny - ledničky, mrazníčky - sporáky, trouby - televize - vysavače - rychlovarné konvice.

Velkoobchod - obaly plastové - jednorázové nádobí - hygienické systémy pro prodej potravin - zásobníky, dávkovače - tekutá mýdla, šampony Maloobchod - drogerie - kosmetika - papírenské zboží - kancelářské potřeby - hračky

Výroba - uhlíkové filtry do automobilů - uhlíkové filtry do zemědělských strojů Prodej uhlíkových filtrů do traktorů a os. automobilů. Prodej filtrů do elektro spotřebičů.

Pobočka. Výroba, prodej, montáž, projekce, oprava, servis, revize, zkoušky: - zdvihací zařízení - šikmé schodišťové plošiny a sedačky - vertikální zdvižné plošiny - schodolezy.

Prodej, e-shop - výpočetní technika - počítače, notebooky, tablety - mobilní telefony - pokladní systémy - kopírky, tiskárny - fotoaparáty, kamery

Řemesla, služby, montáž, opravy, servis, revize - elektroinstalační práce Prodej, montáž, servis, opravy - elektronické zabezpečovací, přístupové, propouštěcí systémy - kamerové systémy - dorozumívací systémy - LED osvětlení - hromosvody

Internetový obchod, e-shop: -bezpečnostní plomby, obálky.

Dodávka: -nože pro průmyslové použití: -nože tvarové, rovné. -pilové pásy.

Obaly na míru od společnosti PROFISERVIS Vaníček s.r.o. Obalový materiál je spotřební a rychloobrátkové zboží a proto se snažíme, aby kvalita byla co nejlepší za co nejnižší cenu. Zakládáme si na osobním přístupu k zákazníkovi. Snažíme se o individuální přístup a proto vždy navrhneme pro zákazníka to nejefektivnější řešení. V našem ...

Kovovýroba, výroba, montáž: - komponenty pro zádržné systémy (silniční svodidla) - stavební ocelové konstrukce - díly linek pro tažení drátů - strojní (CNC) obrábění Soustružení a frézování Výroba a repase přídavných zařízení na vysokozdvižné vozíky (VZV).

E-shop: - náhradní díly pro nákladní, užitkové a osobní vozy, autobusy - centrální mazání pro stavební stroje - filtry na osbní vozy. Pobočka: - Uherské Hradiště, Průmyslová 712.

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - bílá elektronika, ledničky, pračky - sporáky - televizory, audio, video - fotoaparáty - klimatizace - notebooky - počítače - konzole - monitory - tiskárny

VODA - PLYN - TOPENÍ Dodávka, montáže, servis a revize: - kotle - tepelná čerpadla - solární systémy (drobný prodej) VZDĚLÁVÁNÍ A ADMINISTRATIVNÍ SLUŽBY Pořádání odborných kurzů v oblasti vzdělávání dospělých: - vedení sekretariátů - andragogika - sociální práce - komunikační dovednosti - etika v životě a v podnikání - ...

Pobočka. Služby: - svoz komunálního odpadu - mobilní sběr nebezpečných odpadů. - nakládání s odpady - odpadové hospodářství - údržba a čištění komunikací.

Prodej, montáž, velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz, oprava, servis: - ekologické kotle na pevná paliva, pelety a biomasu - náhradní díly na dovážené kotle.

Výroba, vývoj: - bezdeformační děrování uzavřených ocelových profilů-jeklů - výroba obchodních a konzolových regálů - stroje a linky pro tváření a děrování - montážní linky pro automobilový průmysl - svařování, CNC obrábění.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Činnost: - servis, demontáže a stěhování knihařské technologie - čištění strojů suchým ledem

E-shop - elektrické nářadí - gola sady - kleště - ruční nářadí - pneumatické nářadí - zahradnické potřeby.