CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Projekce: - pozemní stavby - inženýrská činnost. Termodiagnostika staveb: - termovizní měření staveb. Konzultace, poradenství: - stavebnictví.

Internetový obchod: - inkoustové náplně do tiskáren - inkoustové cartridge - laserové tonery. Prodej tiskáren Canon, fotoaparátů Canon, inkoustů, resetrů.

Servis a prodej: - kopírovací stroje - tiskárny - renovace tonerů a ink.kazet.

Kamenný obchod: - železářství - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby pro kutily, řemeslníky, zahrádkáře, byt, dům i zahradu - nářadí, spojovací materiál, zahradní stroje, vrtáky, tmely, montážní pěny, ochranné pomůcky.

Technické služby: - opravy a čištění komunikací a chodníků - výsadba a údržba zeleně.

Prodej: -zemědělská technika -produkt Linseal. Linseal: -utěsňuje až do průrazu 16 mm -obsahuje nemrznoucí směs s pryžovými částicemi.

Výroba: - kompozitní díly pro motorová vozidla - kompozitní díly pro kolejová vozidla.

Internetový prodej: - použitá výpočetní technika - nová výpočetní technika - obalové materiály, bublinkové obálky.

Interiérové studio. Výroba: - nábytek. Truhlářské, stolařské práce.

Dodávky, montáže: - průmyslové objekty, haly, ocelové konstrukce - skladové, výrobní haly. Inženýring staveb.

Eshop: - dětský nábytek - nábytek do domácnosti - obývací stěny - zahradní nábytek - kancelářský nábytek.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Projekce, dodávky a rekonstrukce průmyslových objektů. Opláštění staveb. Statické posouzení starších průmyslových objektů. Výroba ocelových konstrukcí.

Prodej a servis: - lesnická a zahradní technika značek Jonsered a Husqvarna.

Dodávky - stavby na klíč. Rekonstrukce a údržba budov v systému KORD. Dodávka a montáž: - rámové konstrukce - technologické konstrukce - střešní a stěnové pláště. Projekční a inženýrská činnost.

Výroba: - těsnicí profilové pásy (těsnění) pro trapézové plechy - vlnitá střešní krytina - izolační polyuretanové střešní panely - samolepící těsnící pásky - lyžařské stojany - schodiště.

Výroba, prodej, E-shop: - nábytek na míru - školní nábytek, nábytek pro počítačové učebny, odborné a jazykové učebny, vybavení kabinetů a šaten. Truhlářské práce.

Návrh, projekt, realizace, servis - gastronomické provozy, restaurace - konvektomaty - kotle, kávovary - výdejní systémy - mycí stroje - vzduchotechnika - činnost technických poradců v gastronomii. Kamenná prodejna gastrozařízení.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.

Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.

Opravy, servis: - elektrické domácí spotřebiče - ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky - zn. AEG, Ardo, Ariston, BEKO, Bosch, Calex, Electrolux, Fagor, Goddess, Gorenje, Hoover, Hyundai, Iberna, Indesit, Siemens, Whirlpool, Zanussi - sporáky - ohřívače a bojlery.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče (ledničky, mrazáky, mrazničky) - zn. Candy, Fagor.

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.