CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

Internetový obchod, e-shop: - komponenty k renovaci tonerů pro laserové tiskárny - náplně pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny - tonery, plnící sady pro laserové tiskárny.

Dodávka: - technologie pro zpracování, skladování ovoce a zeleniny: - myčky, drtičky, automatické lisy, odpeckovačky, kompletní linky - potravinářská čerpadla.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Vývoj, výroba: - výložníkové systémy - drapáky Tvorba výkresové dokumentace.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

E-shop: - vybavení kadeřnických a kosmetických salonů - kadeřnické, kosmetické přístroje - přístroje na pedikúru - kosmetika - tetovací potřeby

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Zámečnický servis Výroba, prodej: - klíče - stavební vložky FAB a GUARD - stavební zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostní kování ROSTEXopravy - vložky - kovánípřestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisní středisko - FAB a GUARD.

Montáž, prodej, servis: - zabezpečovací, telekomunikační, požární systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečení - domovní telefony.

Ve firmě Repair Center s.r.o. se vám vyškolení technici postarají o opravu a servis notebooků, LCD panelů či základních desek. Také se specializujeme na osazování DPS a to v celém Olomouckém kraji. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru a vyspělým technologiím vám zajistíme ty nejkvalitnější služby. Provádíme profesionální opravy a servis ...

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Naše firma je autorizovaným prodejcem stavebních strojů. Kromě prodeje a servisu stavebních strojů poskytujeme i půjčovnu stavební techniky. Poskytujeme autorizovaný prodej a servis smykem řízených nakladačů LOCUST, rypadla a minirypadla WACKER NEUSON, univerzální dokončovací stroje na automobilním, pásovém i kolovém podvozku, Hutnící technika ...

Prodej, opravy, výroba, montáž: - lesní mechanizace - hydraulické nakládací jeřáby - automobilové nástavby - hydraulická nakládací čela - nástavby na traktory.

Výroba - vrata Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek (stoly, židle, vestavěné skříně, postele, ...) Výroba - dveře Výroba - schodiště Zednické prácerenovace - bytová jádra

Svářečské práce. Jsem svářeč EN-111, HL-045, plechy, potrubí *, nerez, čtení výkresové dokumentace.Jsem samostatný, flexibilní, abstinent.Pokud máte zájem o mé práce, tak se prosím ozvěte.

Společnost ČOV Water Expert s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou čistíren odpadních vod a plastových výrobků jako jsou žumpy, septiky, jímky nebo nádrže. Práci provádíme na klíč a dodáváme čerpadla pro různá využití. Dále také provádíme projekční práce pro vodohospodářství. Vývoj, výroba, prodej: - čističky odpadních vod - vodoměrné šachty (k ...

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Prodej: - balící papír, tašky, sáčky, celofán, alobal, vaničky na saláty a pečení - dortové krabice, cukrářské košíčky, ... - papírová hygiena.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

- Čištění oděvů, kůží a kožešin, - Praní prádla, mandlování prádla. - Pro firmy, lékařská zařízení, úřady, školy, ubytovny, penziony apod - Praní lékařského prádla - Čištění pracovních oděvů - Praní ložního prádla , Půjčovna: - stroje na čistění koberců.

Obchodní firma, další zaměření - les, zahrada a volný čas.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Moravia Spectrum, a.s. Olomouc Kompletní služby v oblasti bezpečnosti práce ve výškách a nad volnou hloubkou. Projekce, montáž a revize záchytných systémů proti pádu osob. Prodej, servis a revize zvedací techniky TRACTEL, Greifzug a Secalt. Prodej pracovní bezpečnostní obuvi firmy LEMAITRE SECURITE.