CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Revize tlakových nádob, potrubí a kotlů.

Dovoz a prodej kamer a fotoříslušenství

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme autorizovaný prodej a montáž kotlů na tuhá paliva, automatických kotlů, krbových vložek (např. Ekoefekt, Carborobot, Atmos, Viadrus a další), plynových kotlů a plynových kondenzačních kotlů. Frima se orientuje také na vytápění tepelným čerpadlem - zajistíme návrh, konzultaci ...

Služby - diagnostické měření hluku velkých elektrických strojů - měření prašnosti a vibrací - návrhy a provedení úprav na snížení hluku. Prodej akusticky pohltivých stavebních prvků - betonové tvarovky, tvárnice.

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Výroba: -rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty -nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže -kovové okenicové žaluzie -vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce -zakázková kovovýroba -lehké ocelové konstrukce, střední technologické celky, kompletace výrobků. Strojírenská ...

Středisko Brusírna válců. Výbrusy motorů, výroba pístů, broušení klikových hřídelí, výroba kluzných ložisek.

DODÁVKA, MONTÁŽ, MĚŘENÍ, SLUŽBY: -systémy měření a výpočtů tepla -poměrové měření -komplexní měření tepla -rozdělovače nákladů na ústřední vytápění -zpracování rozpočtu nákladů na vytápění -rozpočet nákladů na teplou užitkovou a studenou vodu. Komplexní služby včetně zhotovení souhrnných a individuálních účtu.

Služby: - jádrové vrtání - řezání - odvětrání objektů od vlhkosti a radonu systémem IGLÚ - čištění povrchů tlakovým proudem - montáž požárních ucpávek Pronájem, půjčovna: - lešení - stavební stroje

Výroba a montáž: - hliníková okna a dveře včetně automatických - dělící stěny, zimní zahrady - zasklené balkóny, fasádní systémy - protipožární dveře Druhy profilů: -hliník Sanay Kapacita výroby je přibližně 150 kg Al profilů denně. Do výplní oken, dveří, fasád apod. je možné použít jednoduché sklo, dvojsklo, trojsklo speciálně ...

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínající firma v oblastech: - konstrukční design - konstrukce a vývoj plastových, plechových a interiérových dílů - vypracování projektů - sériová i kusová výroba ve frézování.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Prodej, servis, pronájem starší manipulační techniky - bazarové vozíky.

Kovoobrábění - CNC obrábění kovů, plastů. Výroba dílů z plechu na CNC strojích. Soustružíme a frézujeme na CNC strojích přesné díly z kovů včetně nerezu, titanu a hastelloye.

Prodej, e-shop - počítače, notebooky - výpočetní technika - mobilní telefony - televize, DVD přehrávače - fotoaparáty, kamery - GPS navigace - herní konzole.

Dodávka, prodej - zemědělské stroje - stájová technika - dojírny - tanky - chladící technologie.

Kovovýroba - CNC obrábění - frézování, soustružení - vrtání, broušení.

Kovovýroba, zakázkové práce: -lisování -plechařské prací -konvenčního obrábění a svařování -svařování neželezných kovů a nerezu metodami TIG* a MIG*.

Práce: - topenářské - zámečnické.

Služby: - autoservis - renovace veteránů - čalounictví - čalounění interierů vozů, letadel, lodí - stavba, servis soutěžních vozů

Zabýváme se výrobou modelových zařízení. Modelová zařízení pro strojní i ruční formování ze dřeva (multiplex), pryskyřice a polystyrenu, případně různé kombinace s kovovými díly modelů nebo jaderníků. S modelovým zařízením dodáváme rozměrové protokoly. Výroba dřevěných modelů pro slévárenství.

Služby: - měření energií, spotřeby vody, plynu, tepla, elektřiny - řízení teploty - regulace kotelen

Činnost: - statické výpočty ocelových, železobetonových a dřevěných konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí.

Generální opravy, servis, modernizace: - obráběcí stroje Prodej: - nové stroje pro zpracování plechu - podavače tyčí - použité obráběcí stoje.