Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Prodej, montáž: - automatické zavlažovací systémy - příslušenství kapkovací potrubí, ventily, ventilové šachtice

Dodávky, revize, servis, opravy: - kotle - vytápění - čerpadla - solární systémy.

Služby: - správa majetku a obchodních podílů všech dceřinných společností, ale také zajišťování optimálních podmínek, jak v oblasti strategické, tak i v oblastech správních, finančních, pojišťovacích atd.

Výroba, dodávka, servis: - automatické horizontální lisy - třídící linky - drtiče, dopravníky a dopravníkové systémy - balistické separátory

Zpracování - PE pěnové desky různých hustot Návrh, výroba: - lepenka - PE sáčky - komplexní obaly - oběžné obaly - plastkarton.

E - shop a servis: - pokladní systémy - mobilní telefony - výpočetní technika - pokladní systémy - mobilní telefony

Prodej, e-shop: - renovované tonery - kompatibilní tonery - originální tonery - kompatibilní inkousty - originální inkousty. Renovace kazet, tonerů.

Výhradní distribuce pro ČR - přístroje monitorující spotřebu elektrické nenergie v reálném čase

Bazar - použité vybavení obchodů a skladů Prodej - vybavení obchodů a skladů

Prodej, montáž, servis: - hydraulické prvky a systémy - hydraulická šroubení, těsnění, ucpávky, manžety Výroba: - hydraulické agregáty - hydraulické hadice, potrubí. Další služby: - transport strojů a zařízení pomocí transportních podvozků až do hmotnosti 100 t.

Kovy-obrábění, lisování. Galvanovna, smaltovna. Vypalovaní barev. Zámečnická práce. Autoopravárenství. Hřbitovní dekorace. Litinová kamna, krbové vložky. Odtahová služba. Broušení a leštění kovů. Stavba strojů s mechanickým pohonem. Půjčovna přívěsů za osobní automobily. Výroba pružin-tažné a tlačné. Výroba na zakázku.

Výroba, renovace: - díly a zařízení používané v hutním, cihlářském, sklářském, cementářském a keramickém průmyslu - šneci, šneků. Další služby: - navařování tvrdokovu - letování mosazí.

Firma HERVE s.r.o. vyrábí a prodává jednorázové dřevěné palety, standardní i atypické. Vykupují europalety a gitterboxy. Dále nabízí pořez dřeva.

Činnost: - zhotovování inženýrských projektů pro průmyslovou výrobu v energetice, papírenství a petrochemii - dopravní infrastruktura (silnice, dálnice, železnice, mosty a tunely) - klasická a jaderná energetika - architektura a stavby, technické zabezpečení budov

Půjčovna vysavačů - čistící stroje Kärcher pro čištění koberců, kartáčování a čištění koberců, čištění čalounění - židle, křesla, sedací soupravy, čištění interiérů vozidel, prodej čistících přípravků pro tlakové čistící stroje. Půjčovna průmyslových vysavačů na suché a mokré vysávání - auta, půdní prostory, sklepy, dílny. Pronájem střešních ...

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Prodáváme OSB, palubky, kuchyňská dvířka, lamino, řezivo, nábytkové kování, překližky, spárovky, drátěný program, lišty, dřevotřísky, dřevoobráběcí stroje a nářadí. Prodáváme také dveře, dřezy, parapety atd. Materiál pro truhláře Velkoobchod, maloobchod: -velkoplošný materiál ...

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Firma Karel Zalabák se zabývá jeřábnickými pracemi pro soukromé osoby, malé, střední i velké společnosti. Máme k dispozici autojeřáb TATRA 148 AD 160 se kterým jsem schopni provést většinu manipulačních prací. Sídlíme v obci Dýšina, okres Plzeň - město. Provádíme tyto práce, služby: - autojeřábnické práce - práce s autojeřábem - ...

Můžeme Vám nabídnout řezání a gravírování na laseru o pracovní ploše 1300x900 mm. Řezat můžeme dřevo, plexi, kůži, látky, pěnu a ostatní mekký material. Gravírujeme obrázky a nápisy do skla, akrylu, dřeva, kůže, obkladů, oděvů, plastu (PMMA), mramoru a dalších materiálů.

6 důvodů, proč jet s námi: Nejlepší dovolená na lodi. Cestujte svým vlastním tempem! Pronájem lodí, hausbótů, bez průkazů! Říční mapa pro oblasti Francie zdarma! Nejširší výběr destinací! Největší výběr lodí!

Obrábění plastů, měkkých kovů nebo oceli v malých a středních sériích nebo kusového množství. Obráběná plocha max. 350x240x100mm. Standardní obrábění 3osy nebo 5ti osé obrábění. Krátké dodací termíny. Ceny dle dohody.

Kovovýroba Primakov nabízí komplexní služby v kovovýrobě, kovářství a zámečnictví. Jsme schopni realizovat zakázku přímo na míru a to včetně dopravy a konečné montáže u zákazníka.

Služby: - kovovýroba - stavební zámečnictví - svářečské práce - výroba ocelových konstrukcí - kovoobrábění

Dodávka, montáž, servis: - počítače - výpočetní technika - software Instalace sítí LAN/WAN.