CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Revize a provoz tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnost a organizace školení v oboru stlačeného vzduchu, úprava a měření kvality stlačeného vzduchu, pístové a šroubové kompresory, bezolejové kompresory, filtrace, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíku.

On-line prodej lékařské techniky, prodáváme veškeré ortopedické, lékařské a chirurgické nástroje pro všechny obory - medicína, stomatologie, pedikůra, beauty, zubní technika, veterinářské a další nástroje on-line.

Prodej: - dveře - zárubně - kování Výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Výroba, prodej, servis, opravy: -vzduchové kompresory -šroubové kompresory ATMOS -turbokompresory Cameron Compression Systems -motorgenerátory (generátory) ATMOS -záložní zdroje elektrické energie -kondenzační adsorpční a membránové sušičky stlačeného vzduchu -odlučovače a filtry -tlakové nádoby.

Služby v oblasti zdvihacích zařízení: - údržbu a opravy stavebních výtahů, jeřábů a zdvihadel, pracovních plošin a regálových zakladačů - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení, jeřábů, plošin - inspekce a kontroly. Revize plynu: - domovní plynovody - plynové spotřebiče, plynová zařízení - tlakové stanice - tlaková zkouška ...

Služby BOZP a PO - služby spojené s oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - školení zaměstnanců - tvorba dokumentace - kontrola budov - příprava preventivních požárních hlídek - kontrola hasících přístrojů.

Pronájem, outsourcing síťových multifunkcí a tiskáren - pronájem na dobu určitou i neurčitou - černobílé i barevné multifunkční tiskárny.

Prodej, servis: -kopírky -tonery -renovace cartridge.

Strojírenská činnost - vývoj, konstrukce, kooperace.

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Služby: - servis, montáž, prodej tepelných čerpadel - instalatérské i topenářské práce

Provádíme inspekce, revize, revizní zkoušky a odborné prohlídky všech druhů zdvihacích zařízení. Dále provádíme podrobné a preventivní prohlídky ocelových konstrukcí a jeřábových drah. Školíme pracovníky v jeřábové dopravě, tvoříme systémy bezpečné práce, kontrolujeme a evidujeme vázací prostředky.

Převodové zařízení, pohony, ozubená kola - výroba, oprava, servis. Nákup ve strojírenství - nákup strojního materiálu, outsourcing nákupu, audit nákupu. Účetnictví - vedení účetnictví, zpracování mezd, daňové služby.

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - ploty - zábradlí - grily - umělecké předměty - nábytek. Svařování kovů.

Činnost: - průmyslová automatizace - projektování - elektroinstalace - výroba - programování - zprovoznění jednoúčelových strojů a zařízení. Servis, technická podpora: - průmyslová automatizace.

Dodání, prodej: - obalové materiály - plastové komponenty - fólie, sáčky, plastové obaly - kartonové obaly - lepicí pásky - polyetylenové pěny.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytů - stavby rodinných domů - roubené domy - demoliční práce - zateplení fasád - malířské práce - podlahářské práce - kamenické práce - vnitřní instalace - svářečské práce.

Vigrační diagnostika - poradenská činnost v oblasti údržby - měření a vyhodnocování sběru dat - kontrola průchodnosti potrubních rozvodů.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - spedice - skladování - výškové práce - vysokozdvižná plošina - pronájem. Sídlo: Houškova 7 Plzeň 326 00 Kanceláře (korespondenční adresa): Bezovka 351 Chrást u Plzně, 330 03 Dispečer dopravy, fakturace: Tereza Lukášová lukasova.t@manto.cz Tel: +420 733 ...

Stavební činnost - výstavba domů na klíč - průmyslové a zemědělské objekty - rekonstrukce domů - zateplování fasád. Výroba, montáž plastových a hliníkových oken a dveří. Kovovýroba - balkonová a lodžiová zábradlí. Výrobní areál morez stavební s.r.o. Chotíkov č.p. 449, 330 17 Chotíkov

Údržba zeleně a komunikací - sadovnictví - zakládání trávníků - sekání trávníků - pravidelná údržba zeleně - hnojení a přihnojování - výsadba keřů a stromů - rizikové kácení stromů - sběr odpadků - čištění venkovních prostor - vývoz odpadkových košů - odvoz a likvidace odpadu - strojní čištění (komunikace, chodníky, parkoviště) - ...

Velkoobchod: - kancelářská křesla - konferenční křesla - konferenční židle - pracovní židle.

Akreditovaná laboratoř - měření. Vizuální kontrola a třídící práce. Opravy a dokončovací práce. Montáž dílů.