CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Prodej a půjčování kanadských vysoušečů a odvlhčovačů, topidel, vysavačů, čerpadel. Pronájem volných prostor.

Prodej: -kancelářský nábytek a vybavení -kancelářské židle, křesla -podlahové krytiny, žaluzie.

Výroba elektrických zařízení pro motory a vozidla. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Naším oborem je 3D konstrukce nových a převod stávajících stavů strojírenských celků, konstrukcí a jejich komponent. Tvorba výkresové dokumentace a knihoven prvků. Tvorba katalogů (specifikací) pro potrubní a ocelové komponenty.

Výroba: -krabice -archivní boxy -průmyslové obaly -kancelářské desky, pořadače -obaly všeho druhu -potahovaná kartonáž.

Půjčovna, pronájem: -vysokozdvižné montážní plošiny k natírání, mytí a opravám fasád, montážím reklam, kácení stromů -pracovní přívěsné plošiny kloubové, nůžkové, aku i diesel pohon.

Prodej: -sanitární technika -spotřební materiály -úklidové stroje.

Výkup použitých i nových obráběcích a tvářecích strojů, technologií, výrobních celků: -odkoupení kompletního zařízení firem a společností -přemísťování a manipulaci se strojním zařízením, doprava strojů -opravy a servis obráběcích strojů -prodej obráběcích a tvářecích strojů -zprostředkování nákupu/prodeje strojního zařízení ...

Zakázková kovovýroba: -ohýbání trubek -pálení laserem -výroba konstrukcí -soustružení -frézování -sváření -pískovna, tryskovna, prášková lakovna. Obchodní činnost. Provozovna: -Chrást, t.č.377945673, fax 377821200.

Chladírenské a mrazírenské zařízení: -montáž -servis -opravy včetně elektroinstalací. Kompletní vybavení chlazením: -prodejen -restaurací -hotelů gastro. Montáže chladících a mrazících boxů: -kompletní dodávka. Blokové jednotky Technoblok. Autoklimatizace. Transportní chlazení ZANOTTI.

Projekce, dodávky: -vytápění -klimatizace -průmyslová vzduchotechnika.

Internetový obchod: -monitory -počítače -komponenty -software.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Svářecí technika. Pořádání kurzů, školení v oblasti svařování kovu a plastů. Specializace na obor plynárenství, dopravní technika.

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -papír, filtrační papír -etikety -termotransferové pásky -točenky, účtenky -archivační boxy -obálky -tašky -obaly.

Školení a kurzy: -strojníků stavebních strojů -elektrikářů-vyhláška 50/78 Sbírky -jeřábníků-vazačů -obsluh motorových pil -lešenářů -řidičů vysokozdvižných vozíků. Revize zdvihacích zařízení (např.jeřáby, vysokozdvižné plošiny..).

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Televizní a satelitní systemy, UPC direkt. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Telekomunikace. Turnikety. Docházkové a přístupové systémy. Vjezdy, závory, parkoviště. STA, SAT.

Prodej, servis: -traktory, sekačky, křovinořezy a pily -plotostřihy, provzdušňovače, kultivátory a štípačky. -značky MTD, Bolens, Yard-Man, CubCadet, Dakr, Marunaka, Hitachi, Crafsmann, Wolf-garten, Gardena, Homelite, AMA

Kompletní vybavení a zařízení pro prodejce nových a ojetých automobilů na klíč: -nejširší výběr stojánků na prospekty -vybavení autosalonů, autobazarů, prezentačních výstav -stojany pro osobní automobily pro vnitřní i vnější použití -nájezdové rampy, zdvihací zařízení hydraulické, mechanické, otočné, pevné -zařízení pro ...

Kompletní dodávky, montáž, prodej: -bazény-kompletní dodávky stavby -zastřešení venkovních bazénů -sauny včetně montáže -odvlhčovače pro vnitřní bazény -ocelové konstrukce, haly-skladové, výrobní -garážová a průmyslová vrata včetně elektrických pohonů -mříže zabezpečovací, vjezdové brány -vany, sprchové boxy, skleněné a akrylové ...

Hlavní činnosti: - zakázkový vývoj strojních produktů - zakázková inženýrská činnost - 3D tisk - prototypový výroba - vývoj mechatronických zařízení - elektromobilita - průmyslový design Vedlejší činnosti: - nakladatelství odborné literatury - reklamní činnost