CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Autorizovaná distribuce výrobků firmy Rexair v České republice. Prodej, záruční a pozáruční servis čisticích přístrojů Rainbow.

Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -lisování, válcování, tažení neželezných kovů -obráběčské, soustružnické, frézařské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí. Výrobky: -podúrovňové soustruhy -podúrovňový soustruh -jednoúčelové stroje -tvářecí stroje a zařízení ...

Prodej, servis, půjčovna, poradenství: -čistící a úklidové stroje -mycí a čistící prostředky -hygienické potřeby a systémy -sanitační a dezinfekční prostředky.

Prodej a servis: -prodejní automaty-lahvové, nápojové, cigaretové, cukrovinkové, hygienické. -výdejní automaty - toolboxy -třidičky a počítačky mincí. Zastoupení firmy NESTLÉ: -distribuce instantních ingrediencí. Kovovýroba: -pískování-povrchová úprava nerez materiálů -tváření a střihání -svařování i nerez.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty -čerpací stanice. Přeprava, skladování a prodej pohonných hmot -poskytování přepravních, skladovacích a poradenských služeb v oblasti pohonných hmot -distribuce produktu AdBlue.

Svařování konstrukční oceli, nerezové oceli, hliníku a slitin, Plzeň. Sváření metodou TIG 141, MIG 135, MMA 111…

Regionální distributor. Servisní a prodejní pobočka. Univerzální čistící přístroje Rainbow.

Prodej a servis: -elektro nářadí -NAREX, PROTOOL, METABO. Služby v oblasti BOZP: -hasicí přístroje -protipožární zařízení -požární ochrana.

Měniče rychlosti, pohony, převodovky, projektování, znalectví. Projekce, konstrukce, výroba, obchod, servis: -strojní zařízení -mechanické převodovky s ozubenými koly se zaměřením na -těžební průmysl a dopravu materiálu -pohony v cementárnách -energetiku -gumárenský průmysl -všeobecné strojírenství -standartní ...

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Pískování a lakování práškovou barvou: -disky -rámy -kuchyňské předměty -jiné kovové předměty do velikosti 150x150x380 cm.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Maloobchod, prodej: -ložiska -gufera -klínové řemeny pro auta, vrtačky, pračky -těsnění do oken -brusné kotouče -mirelon.

Kovovýroba: -soustružení -frézování -elektroerozivní obrábění. Strojírenská výroba na zakázku.

Velkoobchodní firma zabývající se dovozem výstroje armádních doplňků a všeho, co se týká armád Spojených Států Amerických, Velké Británie, Německa, Švýcarska, Francie, Belgie, Nizozemska, Itálie a jiných. Internetový obchod.

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Pro technologie svařování dodáváme: -ochrany proti odstřikům -keramické středící kolíky -pouzdra. V ČR a SR máme zastoupení firmem: -JOKISCH GmbH, POLO Filter Technik GmbH, WERUCON GmbH, EISENBLÄTER GmbH.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Výroba, ostření, distribuce: -nástroje -nářadí -řezné nástroje pro kovoobrábění.

H2O Sport Sikyta Zastoupení firem: -K-Gear - vodotěsné vodácké pytle -Laminex - pádla -Gumotex - nafukovací čluny. Služby: -laminování - výroba lodí, autodílů -půjčovna lodí a vodáckých potřeb -prodej sportovních potřeb. Půjčovna: -lodě, kanoe, kajaky, rafty, lodní pytle, pádla -stany, spacáky, neopreny -vleky na lodě.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.