CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Obaly a obalový materiál Produkty: LDPE fólie HDPE fólie PP fólie Vícevrstvé fólie Biodegradabilní fólie Stretch-hood fólie REC fólie Flexibilní folie Stretch folie Bublinková fólie Pěnová fólie Netkané textilie Lepicí pásky Vázací pásky Pytle Sáčky Paletizační pytle Pytle na ovoce Pytle s klopou ZIP sáčky Odpadové ...

Kovovýroba: - kovoobrábění - CNC obrábění - zámečnické práce.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínající firma v oblastech: - konstrukční design - konstrukce a vývoj plastových, plechových a interiérových dílů - vypracování projektů - sériová i kusová výroba ve frézování.

Služby: - měření energií, spotřeby vody, plynu, tepla, elektřiny - řízení teploty - regulace kotelen

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Činnost: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - mytí a strojní čištění komunikací - dovoz pitné vody do bazénů

Maloobchod, prodej: -železářství -elektro -barvy, laky -bytové doplňky -sanitární zboží -radiátory, kotle ústředního topení -čerpadla -drogerie.

www stránky, eshopy, webové aplikace internetový marketing kamery, alarmy a zabezpečovací systémy požární systémy slaboproud a kabeláže. Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.

Obchodní činnost. Strojírenská výroba. Opravy lesní techniky. Výroba štěpky. Těžba dřeva. Poradenství v oboru dřevařství. Prodej: -biologické oleje firmy BIONA JERSIN -hydraulické -do motorových pil -separační -ložiskové -režné -emulzní -převodové. Opravy: -nákladní vozidla -traktory -speciální lesní a ...

Prodej, maloobchod, e-shop: - motorové, elektrické a ruční nářadí, zahradní techniku a pracovní ochranné pomůcky, obalový materiál, outdoorové oblečení, diamantové a brusné nástroje, svařévací techniku, drogerie..atd.

Služby: -architektonické studie -stavební projekty -inženýring – vyřizování stavební administrativy -požární zprávy

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Prodej, bazar a pronájem manipulační techniky - vysokozdvižné vozíky - stavební technika - teleskopické manipulátory - zemědělská technika - komunální technika.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis: - obytné vozy - karavany

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - průmyslové a inženýrské stavby Řemesla: - tesař - klempíř, pokrývač - truhlář - zámečník - malíř a natěrač - sádrokartonář

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele - zahradní domky

Činnost: - výroba palety - tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava - výroba kartonáže

Internetový obchod, e-shop: - puškohledy - dalekohledy