CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Dodávka, prodej, montáž, instalace: -chladírenská technika: -zařízení obchodů -technologie chladíren a mrazíren -komponenty pro chlazení a klimatizaci -tepelná čerpadla -sledování a záznam teploty -chlazení vody

Výroba a prodej: -nábytek -vybavení byty, kanceláře, ubytovny, prodejny -dětské pokoje -obývací stěny -kuchyňské linky -psací stoly -předsíňové stěny.

Jsme soukromá, ryze česká nezávislá firma, zabývající se technickými zkouškami pro zjišťování kondice provozovaných fotovoltaických elektráren na území ČR a celé Evropy. Specializujeme se na velké pozemní realizace, kde nejlépe dokážeme využít zkušenosti z výstavby a kontroly rozsáhlých solárních parků. Disponujeme vlastním certifikovaným ...

Poradenská a kontrolní činnost v oboru BOZP a PO Opravy a ladění pianin .

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Prodej a servis: - zahradní technika - komunální technika - golfová technika - zemědělská technika - příslušení - John Deere(LTR 180, X595, Gator) - Honda, Stiga, Vari - Briggs&Stratton. Pneuservis: - pneumatiky - Barum, Continental, Michelin, Semperit - litá kola. Rychloservis: - Mann - Bosal - ...

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Montáž, dodávka: - voda - topení - plyn - obklady - pokládka dlažby - rekonstrukce bytového jádra. Servis, opravy: - kotle DAKON, ATMOS - čerpadla.

Výroba. prodej, realizace: - vodní turbiny - technologické zařízení pro vodní elektrárny.

Měření a regulace v oblasi teplárenství. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Projektování: -elektrická zařízení.

Autodoprava: -nákladní. Velkoobchod: -zemědělské produkty -potraviny, nápoje -textil, oděvy, obuv -drogistické a kosmetické výrobky -elektrické spotřebiče pro domácnost -nábytek, podlahové krytiny -kancelářské potřeby -stavební materiály -železářské, instalatérské, topenářské zboží -stroje obráběcí, stavební, textilní, ...

Servis a opravy manipulační techniky, technické kontroly, revize LPG, prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, bazar strojů a další činnosti spojené s provozem skladové techniky.

Opravy, servis: -jehličkové tiskárny PC, pokladní kasy -inkoustové (ingoustové) a laserové tiskárny -hlavičky tiskáren -všechny značky záruční i pozáruční servis CANON, MINOLTA, HEWLETT PACKARD, EPSON, COMPAQ, TOSHIBA, IBM*, APPLE, SHARP, STAR, BROTHER, PANASONIC, KYOCERA apod. Služby: -přijímáme opravy dobírkou.

Stavební firma. Návrh a realizace: -povrchové úpravy interiéru a exteriéru stavebních objektů -zprostředkování služeb. Projekční činnost.

Strojírenská výroba: -CNC obrábění kovů na šestiosém soustružnickém centru -soustružení na křivkových automatech -broušení na kulato.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Zahradnické služby. Projekce a realizace zahrad. Celková údržba a rekonstrukce stávající zahrady. Stříhání živých plotů, zakládání a sečení trávníků, hnojení trávníků a rostlin. Poradenská činnost. Veškeré práce spojené s Vaší zelení. Vše odborně zhotoveno.

Servis chladicí techniky.

Společnost se zabývá prodejem nástrojů pro kovozpracující podniky. Značky: -AKKO, SECo, PRAMET, ISCAR, ZCC CT, PRECITOOL, SUMITOMO, HITACHI.

Provádíme svářecí práce metodou Tig, CO2, dále provádíme výrobu vrat, vrátek, oplocení pozemků, výroba nerezového zábradlí, výroba nástaveb na nákladní automobily, výroba konstrukcí

Prodej a servis zahradní techniky značek Stihl, Viking, Husqvarna, Vari, Stiga, Honda, AL-KO, Motor Jikov. Prodáváme pily, sekačky, křovinořezy, travní traktory, čerpadla, elektrocentrály, ruční nářadí. Prodej náhradních dílů, záruční servis

Služby: -gastro vybavení pro hotely a restaurace -hygienické doplňky -úklidové prostředky -rozvoz objednávky na telefon.

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.