CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej: - ložiska - klínové řetězy - hydraulické hadice.

Zakázkové soustružení a frézování dřeva na CNC strojích.

Výroba - kartony, krabice - plochá těsnění - rádiem řízené modely letadel - výroba plastových dílů a prototypů (3Dtisk) Prodej - rádiem řízené modely letadel

Prodej - tabletovací lisy - obchodní zastoupení firmy ADAMUS - formátové díly pro blistrovací a kapslovací linky - lisovací nástroje - razidla a matrice - náhradní díly pro tabletovací stroje různých značek a to: vodící dráhy, přítlačné rolny, rotory apod.

Prodej vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, řetězů, textilních popruhů, polytexových pasů a upevňovací techniky. Kontrolní prohlídky a opravy vázacích a manipulačních prostředků, poradenství v oblasti manipulací.

Výroba: - sáčky určené pro balicí automaty na mouku, cukr či rýži - speciální dvou či vícevrstvé sáčky určené pro balení čajů a bylin.

Výroba, prodej: -dřevěné palety EURO -jednorázové palety -dřevěné obaly.

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - dmychadla Roots - ventilátory - kompresory.

Výroba, prodej, servis: - pneumatické nářadí pro doly, lomy, stavitelství a slévárenství.

Prodej: - televizní videohry a příslušenství.

Výroba: - termosondy pro slévárenský průmysl.

Výroba: -pásové pily. -válečkové dopravníky. Prodej: -pilové pásy AMADA.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Prodej: - zboží na gelové i akrylové nehty - doplňky na nehtovou modeláž.

Truhlářství. Výroba: -dřevěné obaly -palety

Hydraulické systémy: -údržba a servis hydraulických systémů -plnění hydraulických akumulátorů dusíkem -hydraulické šroubení a trubky přesné pro hydraulické rozvody.

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika (počítače).

Výroba, prodej: - prodejních stánků a drobných staveb stánkového charakteru

Služby: - provádíme kompletní realizaci Automatických závlahových systémů od projektu přes montáž až po servis, zazimování a odzimování. - stavební práce pro zahradu i mimo ni (opěrné zdi, chodníky, oplocení) - péče o stromy (řez, vázání, rizikové kácení) - projektování veškerých úprav zeleně a to jak nově zakládaných tak i rekonstruovaných ...

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - zimní zahrady - prodej střešní okna, makrolon, plovoucí podlahy - kovovýroba