CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Servisa opravy všech typů počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren. Webdesign, webové prezentace.

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Strnad-ESAPO Komplexní vybavení pedikérských a kosmetických salonů.

Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Prodej - zdravotní technika - zdravotnické potřeby

Nabízíme komplexní služby v oblasti oprav, údržby, servisu a prodeje vn a nn elektromotorů, generátorů, dynam, transformátorů, cívek a čerpadel v normálním i nevýbušném provedení. Zajišťujeme bezdemontážní diagnostiku, vyvažování rotorů, revize, termovizi a rozbor olejů i převinutí vinutí.

Povrchová úprava kovů a betonu.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Kalibrační laboratoř. Kalibrace, prodej, opravy: - měřidel.

Naše služby: - lakovna, metalizace - tryskání - antikorozní ochrana - výškové práce.

Prodej - křovinořezy - kultivátory

Půjčovna čistících strojů na koberce a čalounění, půjčovna parních čističů na pevné podlahy okna, kuchyně, koupelny. Čistí zašlou špínu, spáry atd.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -zdravotnická technika

Český Rally Team. Stavba a půjčovna závodních aut.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

Činnost: - prodej obalových materiálů

Dodávka a NONSTOP servis dopravních pásů: - inspekční a poradenská činnost - montáž dopravních pásů

Prodej hasicích zařízení, přístrojů a hydrantů.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Prodej, pronájem a servis kopírovací a tiskové techniky - tisk etiket.

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Poskytování komplexních služeb v oblasti řídících systémů zahrnující jejich návrh, dodávku, modernizaci a servis. Díky integraci naší firmy ve společenství INELSEV jsme schopni dodávat celé investiční celky.