Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Výtahy VROM s.r.o.
CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnické práce: Výroba a montáž konstrukcí z nerezové oceli. Návrh projektu, realizace a zdokumentování.

Prodej náhradní díly: -autodíly -autobaterie -karosářské díly -oleje, maziva, kapaliny.

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Specializovaná prodejna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpadla, pumpy -příslušenství -vodárny -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a průtoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstředivá čerpadla -objemová rotační čerpadla.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - čerpací technika, čerpadla SIGMA PUMPY HRANICE - náhradní díly - záruční i pozáruční servis.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čerpadla, pumpy -příslušenství -vodárny DARLING -čerpadlové turbíny -regulátory tlaku a průtoku -hydraulické agregáty, hydročističe, homogenizátory -odstředivá čerpadla -objemová rotační čerpadla.

Společnost BD commodity s..ro. se sídlem Ořechov - Zlínský kraj, je půjčovna obytných vozidel, karavanů pro klienty z Moravy. Jde o luxusní obytňáky s klimatizací. Můžete si domluvit pronájem na dovolenou po celý rok. Pokud jste milovníky cestování a rádi trávíte dovolenou na více místech, právě obytné vozy Vám umožní cestovat kamkoli chcete a ...

Služby: -chemické čištění topných, chladících a technologických soustav, systémů - odstranění vodního kamene. Výroba: -zařízení pro desinfekci vody, vzduchu, povrchů ultrafialovým zářením UV.

Služby: Chemické čištění, odstraňování vodního kamene a vodních usazenin z chladicích a topných soustav. Čistíme kotle, výměníky, bojlery, topení, vyvíječe páry, rozvody vody, chladiče. Dezinfekce, desinfekce vody, vzduchu, povrchu UV zářením. Uv lampa. Výroba: -zařízení pro desinfekci vody, vzduchu, povrchů ultrafialovým zářením UV.

Prodej: - Milwaukee ruční, elektrické a akumulátorové nářadí pro průmysl a řemeslné odvětví - Tyrolit řezné, pilové, vrtací a obráběcí nástroje - výrobky Klingspor pro opracování povrchů a řezání materiálů - Dormet Pramet řezné nářadí pro průmysl - vrtáky, frézy a závitníky - produkty FACOM, HAZET, KS TOOLS ruční nářadí a dílenské ...

Společnost PADOZA s.r.o. Fryšták se zaměřuje na zámečnické práce a kovovýrobu, vyrábí ocelové konstrukce pro montované haly a dodává manipulační zařízení pro gumárenský průmysl. Celá ČR, Německo.

KDZ, spol. s r.o. je firma, která se zabývá dodávkou, prodejem a návrhem školního nábytku a odborných učeben pro školy. Firma sídlí v obci Vizovice v Zlínském kraji a má více než 25 let zkušeností v oboru. Mezi její hlavní produkty patří: - Školní nábytek a odborné učebny: Firma se specializuje na dodávku, prodej a návrh školního nábytku a ...

Práce: -broušení a leštění nerezových materiálů: -trubky, jekly, kulatina, pásovina, L-profily.

Autorizovaný prodejce Husqvarna. Prodejna - zahradní technika: - řetězové pily motorové, elektrické - křovinořezy - robotické travní sekačky HUSQVARNA - dálkově řízené svahové sekačky značky Spider - traktory. Prodej, servis značky Honda, Lizard, VARI, Snapper, Shindaiwa.

Jaroslav Gabriel se specializuje na veškeré instalatérské a topenářské práce, provádí rozvody vody, topení, plynu a instalace. Jsme topenáři, ale dále se specializujeme na solární panely, tepelná čerpadla a podlahové vytápění. Samozřejmostí je, že se specializujeme jak na novostavby, tak na rekonstrukce staveb. Jak soukromých osob, tak ...

Výroba, prodej, montáž: -pomůcky pro invalidy -schodišťové plošiny -schodišťové sedačky -bazénové zvedáky -stropní zvedáky -nájezdové rampy -schodolezy -plošiny pro letadlové schody. Aeromec Výroba: -díly pro letadla, neletecká.

Společnost SECAR MORAVIA, s.r.o. se specializuje na dodávku a montáž rádiových a satelitních systémů SHERLOG pro elektronické zabezpečení a vyhledávání odcizených vozů. Dále zajišťujeme on-line monitorování polohy vozu a komplexní služby a servis pro monitoring a správu vozidel, vozových parků a dalších objektů SHERLOG Trace. Sídlíme na adrese ...

Nástrojárna Uherský Brod - společnost Nexnet Mold s.r.o. se zabývá výrobou přesných vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů. Naše společnost využívá moderní technologie, díky tomu garantujeme vysokou přesnost výroby a kvalitu našich výrobků. Zakázky zpracujeme komplexně - od 3D modelu výlisku, řešení formy, konstrukce formy či ...

Autorizovaný obchodní a servisní partner KONICA MINOLTA. Maloobchod, prodej, montáže, záruční a pozáruční servis: -kancelářská technika -spotřební materiál -kopírovací a tiskové potřeby.

Modulární výstavba. Výroba kontejnerů, sestavitelnost bloků do modulové stavby. Používáme pouze materiály z původem v EU. Jsme oprávnění dodávat a montovat objekty a řešení s protipožárními opatřeními.

Prodejna a sklad: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn.

Zabýváme se mytím střech, fasád, dlažeb, obkladů a mnoho dalšího, týkající se exteriéru. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, těšíme se na spolupráci.

Kmenové pilové pásy. Nástrojářství: -zakázková výroba pilových pásů, kotoučů a katrových listů na dřevo. Servis, oprava: -pásových pil, pásové pily: -servis pilových pásů -svařování pásů -broušení, stelitování.

Společnost JEFR montage, s.r.o.Vám zařídí dodávní a montáž ocelových konstrukcí, trapézových plechů a opláštění hlavně pro průmyslové haly.

Prodej, dodávka, montáže: -garážová vrata HÖRMAN, LOMAX DELTA, KRUŽÍK: -výklopná, sekční, rolovací -vjezdové brány: -posuvné, křídlové, průmyslové -pohony a dálkové ovladače -předokenní rolety plastové a hliníkové -parapety, žaluzie, venkovní rolety, markýzy Práce: -stavební zámečnictví. Sídlo firmy: - Sazovice 230, ...