CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Půjčovna, prodej a bazar: - obytné vozy - karavany.

Profesionální montované haly na klíč. Typy montovaných hal: - výrobní, průmyslové - skladové - administrativní - sportovní - tenisové kurty - obchodní centra - autoservisy, autosalony - ocelové - zemědělské stavby.

Čištění laserem. Využíváme čistícího pulzního laseru pro čištění různých povrchů. Využiží u technických dílů, součástí, uměleckých předmětů, zbraní, nožů, součástek na veterány apod.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Specialista na tepelná čerpadla: -kompletní dodávky vytápění -nabízíme tepelná čerpadla všech typů (země, voda, vzduch). Pobočky: Brno - 777842800, Šumperk - 606591374.

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Internetový obchod, on-line prodej: - OOPP - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - kancelářské potřeby a vybavení - drogerie, hygienické pořeby - obalový materiál.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).

Internetový obchod, on-line prodej: - vazelíny, silikonové oleje, plastická maziva - oleje - motorové, převodové, hydraulické - autochemie - aditiva, brzdové a chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů - autokosmetiky - péče o autolak, skla, interiér auta, plasty a pneu, vůně do auta.

Společnost čištění laserem s.r.o. se zaměřuje na čištění různých povrchů laserovou metodou.

Vývoj, návrhy, výroba, servis, instalace: -identifikační systémy: -elektronický docházkový systém ACS-line -kontrola vstupu -stravovací systém -evidence výroby -hotelový systém -elektronický vrátný -systém inteligentního řízení moderních domů GILD

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...

Společnost Ing. Jaroslav Sklenář nabízí konstrukční a projekční práce v oblasti jednoúčelových strojů a zařízení všeobecného strojírenství. Konstrukční a projekční práce provádíme vždy v aktuální verzi programu Autodesk Inventor Professional. Pro prezentaci dílců, strojů a zařízení na profesionální úrovni využíváme renderovací software KeyShot ...

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Silnoproudá zařízení: - domovní a průmyslové elektroinstalace - dodávka osvětlení - komplexní dodávka a realizace datových sítí. Slaboproudá zařízení: - elektronické požární systémy EPS - docházkové systémy - elektrické podlahové vytápění - zabezpečnovací systémy EZS - kamerové ...

Společnost VITATEC působí na trhu medicínské techniky vyrobené ve Švýcarsku, která je určená pro zdravotní prevenci i terapii. Specializujeme se na prodej terapeutických přístrojů a stanic VITATEC jako je diagnostické zařízení MitoPlus či Global Diagnostic, které vynikají svou vysokou kvalitou a přesností. Zařízení MitoPlus bylo vyvinuto v ...

Maloobchod, prodej, servis, opravy: -kancelářská technika: -psací stroje -tiskárny -multifunkční zařízení. Prodej, renovace: -tonery -inkoustové náplně a kazety. Internetový obchod, eshop, prodej: -výpočetní technika: -hardware, software -fotoaparáty, kamery -telefony, faxy.

Firma SOFTGEO z Kroměříže je zástupcem zahraničních výrobců průmyslových zařízení v České republice a na Slovensku. Našim zákazníkům poskytujeme veškerý technický i obchodní servis a pro nalezení optimálního technického řešení vždy úzce spolupracujeme s výrobci. Veškeré stroje a zařízení nabízíme za standartní ceny výrobců bez přirážek. Vše je ...

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

Společnost KARTON4U z Kroměříže s mnohaletými zkušenostmi se zabývá výrobou a prodejem krabic a obalů. V bohatém sortimentu je možné nalézt krabice na míru nebo na pizzu a víno. Společnost dokáže dodávat i krabice průmyslové, kartónové, na euro palety a to s dodávkou i pro e-shopy.