CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

CAZER s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnictví. Kovovýroba, výroba: - mříže - brány - branky - vrata - ploty - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce.

Kovářství. Zámečnictví. Výroba: - dekorativní, celokovový, ručně vyráběný nábytek - brány - křídlové i pojezdové - kovové ploty - ochranné i okrasné mříže - schodiště, zábradí - zbraně. Vše je v kovaném i v zámečnickém provedení, nebo kombinace se dřevem či Lexanem. Renovace a rekonstrukce.

Práce: -eloxování (anodická oxidace) hliníku a jeho slitin: -dekorační (satén), přírodní, barevné.

Internetový obchod Regalsistem.cz - Specialista na kovové regály, regálové systémy, dílenský a kovový nábytek, plastové přepravky. Komplexní profesionální servis od projektu, přes montáž až po pozáruční servis

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Centrum povrchových ochran. Provádíme: -tryskání nerezového materiálu (pískování) -metalizace (šopování) -balotinování -mobilní tryskání - nový tryskací box 15x6 m -otryskávání před provedením nátěru -nátěry kovových konstrukcí, nádrží, kamene, zdiva ... .

Projektování, realizace staveb. Pronájem, půjčovna: - rámového lešení - věžových jeřábů - stavebního nářadí.

Vývoj, výroba, internetový obchod, on-line prodej: - vysoce kvalitní oleje pro automobilový průmysl. - maziva pro průmyslové použití -speciální výrobky - oleje pro řetězové pily, tuky, údržbové směsi, čistící prostředky apod. - aditiva - péče o auto - čistič brzd, motoru, disků kol, sprej do kokpitu, odstraňovač hmyzu.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - vše pro vaši střechu - klempířské prvky, okapový systém, střešní fólie a pásky, sněhové zábrany, pochůzné lávky a nášlapy, odvětrávání a prostrupy střechou, střešní doplňky, fotovoltaika, spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, dřevosortiment. Doprava zdarma při objednávkách nad 5000 ...

Půjčovna: -obytné vozy - karavany -autopůjčovna. Nehodový servis. Servis dodávek. Autobazar. Dovoz automobilů na zakázku.

Společnost BEST - TECHNICKÁ, s.r.o. z regionu Uherské Hradiště, působí v celé ČR v oblasti technického zařízení budov od r.2005. Zajistíme projekce a realizace dodávky TZB - průmyslové rekuperace, klimatizace, chlazení, vytápění, průmyslová vzduchotechnika, vzduchotechnické jednotky, ventilační systémy, sanita, tepelná čerpadla. Sídlo ...

Realizace: -zimní zahrady -zastřešení bazénů -přístřešky -hliníkové, ocelové konstrukce. Zámečnické práce.

Společnost K & K - Řemesla s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem praporů, plastického písma, erbů, mincí, odznaků, plaket, suvenýrů, státních znaků a také volebních uren a plent. Sídlíme v obci Březolupy, okres Uherské hradiště. Výroba, prodej: - vyšívané prapory - hasičské prapory - vyšívané znaky měst a obcí - repliky historických praporů ...

Společnost KONY ZLÍN s.r.o. se sídlem v Březolupech v okrese Uherské Hradiště se již více než 20 let zabývá výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu. Výroba, prodej, oprava, servis: - kardanové hřídele a klouby pro nákladní ...

Výroba: -obaly pro (balení): -potraviny: -cukr -sladidla na bázi aspartamu -sušená smetana -sůl*, pepř -párátka. Výroba: - Částkov 132, 687 14 tel.: 606731118.

Umělecké kovářství - kovárna. Výroba, prodej, eshop umělecko řemeslné zpracování kovů: -kovové, železné: -kovové sochy -svícny -schodiště -balkony -oplocení -brány, branky -interiérové doplňky -plastiky -restaurátorské práce.

Zajišťujeme včasné a kvalitní dodávky strojírenských výrobků pro naše tuzemské i zahraniční obchodní partnery. Zaměřujeme se na frézování, soustružení, vrtání, řezání a tváření závitů, řezání a popisování CO2 Laserem, CNC děrování, stříhání a niblování plechů, ohýbání, ohraňování a lisování plechů, gravírování, řezání a zpracování Al profilů, ...

Zabýváme se výrobou hasičských automobilů. Výroba: - hasící technika - požární příslušenství.

Dodávka, montáže, instalace: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - elektronické zabezpečení - kamerové systémy.

Společnost Kobe CNC s.r.o. poskytuje svým zákazníkům služby v oblasti kovovýroby. Zaměřujeme se zejména na obrábění kovů na CNC strojích. Realizujeme zakázky jak menších sérií, tak kusové výroby. Kovovýroba: - kovoobrábění - obrábění kovů na CNC strojích - CNC obrábění - kusová výroba - frézování dle 3D dat. Máme dlouholeté zkušenosti ...

Servis, oprava, opravy, opravna: -pracovní plošiny: -přívěsové -kloubové -teleskopické -kloubovo-teleskopické -mobilní, přívěsové -nůžkové -sloupové -vyrovnávací můstky. Půjčovna, půjčování, pronájem: -pracovních plošin.

Půjčovna zaměřená na ruční nářadí, stavební stroje a zahradní techniku. Pronájem: - stavební mechanizace - zahradní techniky - čistící a úklidové techniky. Služby: - čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Prodej: -nezpracované zemědělské produkty. Pronájem, půjčovna: -zemědělská technika. Oprava: -motorová vozidla -zemědělské stroje. Autodoprava, přeprava osob: -Minibus Mercedes Benz Sprinter 416. Práce: -zemní, výkopové.

Výroba klíčů, autoklíčů s imobilizérem. Oprava, servis autozámků, imobilizérů. Systém generálních klíčů. Nouzové otevírání bytů, automobilů-736224446 Montáž bezpečnostních dveří. Montáž dveřního zabezpečení. Prodej trezorů a schránek.