CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Zámečnictví: -nerezové zábradlí z oceli a skla -schodiště -skleněné dveře a příčky -kuchyně -koupelny a sprchové kouty.

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynoinstalace - zámečnické - pomocné stavební práce.

Práce: - plynofikace rodinných domků - vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Dodávka, revize, montáž, oprava: - kotle - projektová dokumentace - vložkování komínů - revize elektro. Řemeslo: - svařování plynem, mědí, elektrickým obloukem. Sídlo firmy: - Nádražní 206, Valašské Meziříčí - Krásno nad ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární prevence. Revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej, montáž: - interiérové a protipožární dveře.

Dřevovýroba, dřevodílna. Výroba, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětské pokoje - odkládací stěny - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek. Práce: - stolařské, truhlářské.

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Půjčování, půjčovna, pronájem: - čistící stroje Kärcher, stroje na čištění koberců - stroje na čištění parket a drátkování parketových ploch.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing, pronájem, dealerský prodej: -kopírovací stroje (kopírky, kopírka), tiskárny -faxy -kancelářská technika.

Obalový materiál: - bublinkové obálky - stretch folie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Maloobchod, prodej: - počítače (výpočetní technika) - kopírovací stroje značky Canon - veškerý spotřební materiál ke kopírovacím strojům - videokamery - fotoaparáty - foto - video veškeré příslušenství - tiskárny, multifunkční zařízení. Oprava, servis: - kopírovací stroje Canon, foto-video technika. Služba: - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - lepící pásky (polypropylenová balící, maskovací, hliníková, pokovená, lepící bandáž, oboustranná, spojovací, univerzální) - obalový materiál - rychlozavírací sáčky - stretch folie (smršťovací a obalovací fólie).

Montáž: - solární systémy pro ohřev teplé vody, bazénů a přitápění v rodinných domech. Nabízíme také kompletní podporu při realizaci solárního systému pro ohřev teplé vody i s možností přitápění, bezplatné poradenství, možnost zpracování projektové dokumentace, záruční i pozáruční servis slunečních kolektorů.

Komplexní služby: - výukové programy - školení výpočetních programů - programové vybavení na klíč. Prodej, montáž, servis: - výpočetní technika, počítače - software.

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Kovovýroba. Povrchová úprava kovů. Svařování, svářečské práce. Zemní práce.

Výroba, montáž, prodej, kontrukce: - kovové konstrukce - nerezový nábytek - BLANCO lékařská technika - lékařská technika - mobilní funkční vybavení pro operační sály - otočné sedačky a pojízdné otočné židle pro operační sály - vybavení operačních sálů - lehátka pro vyšetření a ošetření - transportní a víceúčelové vozíky - ...

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Výroba, prodej, vývoj: - speciální stroje na odklízení letištních ploch pro severské země. Jemná elektrotechnická výroba.

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Zakázková výroba: - zámečnické výrobky - nerezové skříně.

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Výroba, prodej: - aplikace bezkontaktních čipových karet - odbavovací a informační systémy pro veřejnou hromadnou dopravu - palubní počítače, lokalizační a komunkační systémy pro náladní dopravu.

Prodej, montáž, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Velkoobchod, prodej: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické výrobky.

Kovovýroba, výroba: - universální skládací stolky - manipulační vozíky - svařovací stůl pro přesné svařování zářivkových interiérových svítidel - vysekávání plechů na stroji TRUMF - pohotovostní montážní stany - ohýbání plechů na CNC strojích - stříhání plechů - řezání veškerých materiálů - ohýbání trubek, kulatiny - ...