Využijte širokou nabídku stacionárních nebo přemístitelných kompresorových stanic. Nabídka zahrnuje dentální, bezolejové, olejové, odhlučněné, potravinářské, přídavné, šroubové a vertikální kompresory, včetně veškerého příslušenství.

Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
Prodej čerpadel, doplňkového sortimentu,a opravy čerpadel v Mariánských Lazních a okolí. V našem sortimentu nechybí ruční čerpadla, zahradní čerpadla, hydraulická čerpadla, bazénová čerpadla, tlaková čerpadla, čerpadla do vrtů, čerpadla septik, domácí vodárny, čerpadla ponorná, kalová čerpadla, oběhová čerpadla, tlakové spínače.
Čerpadla Korčáková - prodej a opravy čerpadel
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
Společnost GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice se specializuje na servis hydraulických čerpadel a hydromotorů české i zahraniční výroby. Provádí opravy a repase zubových čerpadel a hydromotorů většiny hydraulických zařízení, i lamelových a pístových čerpadel a hydromotorů. Opravy řešíme i výměnným způsobem. Firma má dlouholeté zkušenosti a kvalifikovaný ...
GLADIATOOLS, s.r.o. Slušovice - odborník na hydrauliku
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Tepelná čerpadla Viessmann přináší velké úspory za vytápění a ohřev teplé vody, mají nízké provozní náklady a velmi tichý provoz, lze je i dálkově ovládat. Jako dodavatel tepelných čerpadel Viessmann zajišťuje společnost PAVELKA - VTP s.r.o. svým zákazníkům i následný servis, působí nejen v lokalitě Uherský Brod, Uherské Hradiště, ale také celém ...
PAVELKA - VTP s.r.o. - dodavatel tepelných čerpadel Uherský Brod
Zaměřujeme se na tepelná čerpadla a jejich aplikace do různých zařízení.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

Vytápění, klimatizace. Dodáváme kompletní sortiment tepelných čerpadel v široké výkonové řadě.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - elektrokotle - komponenty pro podlahové vytápění

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.

Dovoz, vývoz, prodej, montáž, servis: -klimatizační jednotky značek York a Matushima, ACOND -nástěnné podstropní a kazetové. Služby: -instalace split systémů -tepelná čerpadla pro RD, firmy.

Specialista na vytápění a vzduchotechniku. Poradenství, výpočet, projekt, financování, dodávka, montáž, servis: Plynové ohřívače vzduchu (teplovzdušné jednotky) Aermax -základní s 2stupňovým výkonem, s plynulou regulací -modulované. Plynové infrazářiče: -tmavé, světlé, nízkoteplotní. Tepelná čerpadla. Vratové ...

Zdeněk Kubát se zaměřuje na dodávku a montáž topení, rekuperace, solárních systémů a tepelných čerpadel.

Tepelné systémy s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla.

Moderní energie s.r.o. se zaměřuje na realizace fotovoltaických elektráren, tepelných čerpadel a wallboxů pro úsporu nákladů na energie.

Již od roku 1998 se zabýváme instalacemi energeticky úsporných systémů. Do portfolia našich služeb patří větrání, vytápění a také chlazení. Provádíme instalace řízeného větrání s rekuperací tepla a vlhkosti s možností aktivního vytápění, chlazení speciálně navržené pro pasivní domy. Dále se zaměřujeme na kompletní instalace a servis ve ...

Naše firma se zabývá prodejem a montáží tepelných čerpadel.

Green Eco s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrického vytápění, tepelných čerpadel, izolace, klimatizací, kotlů na tuhá paliva a mnoho dalšího.

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

Enado s.r.o. se zaměřuje na prodej a instalaci fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Voda, topení, plyn, montáž - tepelná čerpadla, solární systémy, kotle - podlahové vytápění - rozvody vody. Činnost - topenářské práce - plynařské práce.

Prodej, montáž, kompresory a zařízení na úpravu stlačeného vzduchu v rozsahu přetlaků -od 5 bar(abs)do 13bar: - kompresory -šroubové kompresory 8-13 bar-ALUP -pístové kompresory do 15 bar-ALUP -kondenzační a adsorbční sušičky a filtry -sušičky, filtry, likvidace kondenzátu -odvod a likvidace kondenzátu -bezmazné pístové a šroubové ...

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...

Rekuperace, průmyslové chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla Vám od prodeje, přes instalaci až po servis zajistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Navrhujeme a realizujeme podlahové vytápění. U každé zakázky vypracujeme zdarma technické řešení a cenovou kalkulaci.

Prodej: -tepelná čerpadla IVT -zemní kolektory -kotle na biomasu. Stavební činnost

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kompresory - elektrické a pneumatické nářadí.