Hadocar, s.r.o.

Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

METTCON CB s.r.o.
Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů.
METTCON CB s.r.o.
Služby: -kovovýroba, dopravníky sypkých materiálů -70% produkce vyváží pro zahraniční partnery HAVEKO s.r.o. -kovářství - okrajově -ručně kované výrobky - okrajově -zámečnické práce na zakázku -obrábění -stříkání syntetických barev -frézování -stolní obrábění -dopravní linky pro výrobudřevotřískových desek ...

Prodej, oprava, servis: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -servis po celém regionu jihočeského kraje -servisní práce u zákazníků -renovace -náhradní díly -paletizační vozíky.

Opravy a servis: -zdvihací zařízení, plošiny, jeřáby -hydraulické jeřáby HIAB, ČKD, LOGLIFT. -pozáruční servis a opravy nakladačů a rýpadel, renovace výložníků, opravy lžic CASE, Caterpillar, Komatsu, Liebherr, Bobek, ZŤS -výměny olejových náplní, filtrů -čištění hydraulických soustav. Stavby strojů a zařízení: ...

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Opravy strojů, FUCHS-BAGGER GMBH & CO.: -pozáruční servis, generální opravy, prodej náhradních dílů -nakladače FUCHS-BAGGER repasované Výroba, prodej: -nosič kontejnerů -spodní natahování -nosič kontejnerů TK815 -s hydraulickou rukou s rotátorem a vidlovým drapákem, nebo polypovým drapákem 220 litrů -sklápěcí ...

Autorizovaný dealer CSM Tisovec a.s. Prodej, servis, opravy: -rypadla UDS 114 -rypadla UDS 214 -hydraulické systémy strojních zařízení. Prodej, servis, generální opravy: -stavební stroje -nakladače UNC 060, UNC 061, UNC 750, UNC 200, UN 053, UNK 320 -rypadla DH 112, DH 411 -manipulační plošiny -náhradní díly na ...

Výroba: -víceoborová společnost s více než osmdesátiletou tradicí strojírenské výroby -výroba komponentů pro automobilový průmysl -výroba plnících turbodmychadel pro přeplňování spalovacích motorů o výkonu 25 - 400 kW. -výroba odlitků ze šedé a tvárné litiny -výroba odlitků z hliníku odlévaných pod tlakem -výroba nářadí ...

Dřevařská technologie-projektování, výroba, dodávka, servis: -dopravníkové systémy -kompletní pilnice -manipulační sklady kulatiny a výřezů -adjustační řeziva -mobilní pásové pily SERRA -pilařské linky s rámovými, pásovými pilami -agregátní technologie -třídící stanice dřevoodpadu -manipulačních, třídících vozíků -technologií ...

Dodávka: -deskové výměníky -těsnění deskových výměníků -servis deskových výměníků -desky k deskovým výměníkům -náhradní díly v nápojovém průmyslu -destičkové dopravníky, modulární pásy.

Služby: -kompletace dopravníkových pásů a řemenů, včetně servisu. Výroba, dovoz: -transportní pásy a ploché řemeny -servis do 24 hodin.

Strojírenská výroba: -pásové dopravníky šíře 400 až 1200 mm -různá provedení -zásobníky sypkých materiálů a kameniva -hydraulické otvírání zásobníků včetně výpustí -mobilní a semimobilní drtírny a třídírny písku a kameniva -atypické lžíce nakladačů a bagrů -stolice a zakrytování dopravních pásů -držáky spodních ...

Prodej, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné a vysokozdvižné paletové vozíky -jeřábové a plošinové vozíky -zdvihací plošiny -rudlíky a kárky -regálové komplety -katalyzátory MINEX -zvedáky do 50tun -pojezdová kola -upínací pásy -jeřábové závěsy -náhradní kolečka a kola -ocelová lana ...

Vše pro Váš jeřáb a manipulaci. Výroba, prodej: -lanové vázací prostředky od 4-30 mm -řetězové vázací prostředky. Prodej: -ocelová lana, řetězy, textilní pásy -jeřábová vahadla, magnety, svěrky. Revize, oprava, servis: -zvedací zařízení.

Dodávka a montáž: -prostředky pro skladování nebezpečných látek pro eko sklady -skříň na plynové lahve -záchytné vany -skladovací kontejnery -manipulační prostředky pro manipulaci se sudy -ekologické podlahy -regály se záchytnými vanami -zabezpečovací nádoby -skříně pro laboratoře -příslušenství -odsávací stoly ...

Servis a prodej manipulační techniky: -paletové vozíky, vysokozdvižné vozíky, zdvihací plošiny, zvedací plošiny a stoly, kladkostroje, rudly, poskytujeme servis. Dále prodáváme repasované paletové vozíky a provozujeme bazar paletových vozíků.

Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dopravní technika -tahače, návěsy.

Výroba, prodej: -EURO závěsy na manipulaci se všemi typy palet -závěs na palety -vidlicový závěs -vidle na palety -paletovací vidlice -jeřábové vidlice -paletovací vidle -závěsy univerzální, samovyvažovací, vyvažované převěšováním, vyvážené.

Výroba, prodej vázací a zvedací techniky: -textilní smyčky -ploché a upínací pásy -třmeny -kladkostroje. Revize zdvihacích zařízení.

Prodej, servis, opravy: -vysokozvižné vozíky -repasované-použité vysokozvižné vozíky -provádění technických kontrol vysokozdvižných vozíků. -školení řidičů vysokozdvižných vozíků -prodej náhradních dílů.

Opravy, servis, služby: -zemědělská technika -traktory, řezačky -valníky, kombajny -vysokozdvižné a paletové vozíky všech typů.

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Výroba, prodej, záruční servis: -bezosé spirálové dopravníky.