Hadocar, s.r.o.

Činí vám problém doprava a manipulace s těžkým zbožím? Dopravní a manipulační zařízení v podobě vysokozdvižných vozíků, hydraulických vozíků, nakloněných plošin, řetězových systémů a posuvných pásů vyřeší tyto potíže v každém odvětví průmyslu a výroby.

METTCON CB s.r.o.
Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů.
METTCON CB s.r.o.
Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů.

Znalecké posudky: -obor ekonomika - strojírenství: -stanovení ceny všech druhů motorových vozidel. Služby: -mobilní STK pro traktory. -měření emisí traktorů. -technické prohlídky manipulační techniky.

Výroba, montáž: -automatizace -jemných mechanizmů -jemné a přesné mechaniky, jemná mechanika -barometr, vlhkoměr, teploměr, -komplexní montážní a výrobní servis. -služby na bázi mechanické kompletace jemných mechanizmů, svazků, ústrojí a kombimací jednotlivých materiálových složek -nové produkty -venkovní meteostanice - ...

Výroba, montáž, servis: -pohyblivé chodníky -jezdící schody -eskalátory, escalátory.

Manipilační technika Školení řidičů VZV Technické kontroly VZV Tlakové nádoby, kotelny Plyn a plynová zařízení BOZP a PO

Opravy a servis automobilů, nákladních vozů. Servis vysokozdvižných vozíků. Opravy traktorů Zetor včetně závěsných zařízení.

Vykupujeme použitou manipulační techniku. Vykupujeme použité stavební stroje a manipulátory značek : CASE, JCB, CAT, MANITOU, MERLO. Prodáváme pracovní plošiny ( použité i nové ).

Zahraniční zastoupení. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -manipulační, zdvihací technika -zemní stroje KOMATSU-HANOMAG -hydraulická kladiva FURUKAWA -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -recyklace stavební suti FINLEY, BROWN-LINNOX -nosiče kontejnerů PALIFT.

Strojírenská výroba - specializace sklářský průmysl v oblasti studeného konce. Projekce, konstrukce, poradenství, výroba, montáž: -dopravní systémy a příslušenství -dopravník, dopravník se zatáčkou -odnímací, akumulační, statistický stůl -selektor statistické kontroly -vizuální kontrola -sfukovač -dopravník zmetků -loverátory ...

Konstrukce a dodávky zakázkového strojního zařízení, jednotlivých strojů a kompletních linek: Dopravní zařízení sypkých hmot: -elevátory -pásové, trubkové a šnekové dopravníky. Mechanizační a manipulační zařízení: -manipulační překladače -zakladače a vykladače cihlářských a betonářských výrobků -dopravní tratě. Speciální stroje na výrobu ...

Výroba dopravní a manipulační techniky. Specializace na pásové, válečkové dopravníky a průmyslové manipulátory.

Výroba: -obrábění kovů -zámečnická výroba -výroba forem pro betonové prefabrikáty a platikáře -náhradní díly zahraniční provience -nákladní kontejnery -dopravníky. Kovoobrábění: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví: -dělení materiálu -svařování v ochranné atmosféře. Výroba, prodej: -jednoúčelové stroje a ...

Kovovýroba: -výklopné kontejnery o obsahu 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontejnery na odpad -podpěry pod cisterny -manipulační technika -vybavení olejového hospodářství a skladování -ekologický kontejner -mobilní čerpací stanice.

Výroba, prodej: - spirálové i šnekové dopravníky - dávkovače pro dopravu sypkých materiálů

Konstrukce a vývoj strojních zařízení: - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované konstrukce - modernizace stávajících konstrukčních řešení - dokončení rozpracovaných konstrukčních řešení.

Návrh, projekt, dodávka: -jednoúčelové stroje -balící stroje -jednoúčelové manipulační stroje (manipulátory). Služby: -projekční práce. -výkup železných a neželezných kovů -doprava kontejnery -kovoobrábění Prodej, dovoz: -mikromleté vápence. Kancelář: -Těžební 2d, 627 00 Brno.

Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení z nerezové oceli pro potravinářský průmysl - dopravníky a míchadla na různé směsi.

Dodávka, montáže, opravy, servis, modernizace, rekonstrukce: - výtahy, eskalátory, dopravníky.

Prodej - paletizační vozíky. Servis - paletizační vozíky.

Montáž a generální opravy - plošiny pro tělesně postižené Vývoj a výroba, projekce - plošiny pro tělesně postižené, osoby se sníženou schopností orientace Výroba a prodej - malé domácí výtahy Dodávka, montáž, výroba - jevištní technologie Atipická zakázková kovovýroba, zámečnická výroba.

Výhradní dovozce, prodej: - manipulační technika Braucke Transportgeräte - čistící technika KARCHER.

Prodej: -autobaterie, autobaterií VARTA -pro osobní, nákladní vozy, vůz, automobily. Baterie, která není na skladě-zajištění dovozu do 12-ti hodin. Prodej, oprava, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné hydraulické paletizační, paletové vozíky, vozík, vozíků. Náhradní díly, ND na vozík. Výroba klíčů.

Dodávka - dopravníkové tratě válečkové, řetězové, šnekové, pásové, kurtnové, destičkové, modulární, řemenové -paletizace -depaletizace dodávka - robotické paletizátory, depaletizátory a manipulátory robotů ABB - ocelové konstrukce. Konstrukční práce. Kresličské práce.